Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 30, 2015 Galines lempos prastos kokybės. Bei galima sakyt tu čia nieko nepadariai.. Aš suprantu,kad nepadariau neeilinio modo,bet kaip pirmas editas,tai man yra tikrai didelis žingsnis į priekį,bet ačiū už nuomonę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kyle_Anderson 47 Parašė Sausis 30, 2015 Geras ištikro modas, dėkui pasinaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 30, 2015 Jeigu čia numerių rėmeliai tai čia skaitosi edit ? Atsiprašau Linai jeigu gali parašyk į a-ž Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Sausis 30, 2015 NNEBLOGAS TIKRAI EDITAS BEI NR GERI SEKMES TOBULEJANT Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 30, 2015 Kaip pirmas darbas tikrai visai neblogai. P.S kitą kartą pasirink kitą automobilį perfect būtų šie : BMW E46, BMW E30. Geriausi kuriuos būtų galima editinti dėk ratų išvirtimą, gerai padropink, užmesk gražius ratlankius, derink spalvą ant pačio kėbulo niekada nekišk šlamšto nes jis ir taip per daug išvaizdus. Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 31, 2015 Kaip pirmas darbas tikrai visai neblogai. P.S kitą kartą pasirink kitą automobilį perfect būtų šie : BMW E46, BMW E30. Geriausi kuriuos būtų galima editinti dėk ratų išvirtimą, gerai padropink, užmesk gražius ratlankius, derink spalvą ant pačio kėbulo niekada nekišk šlamšto nes jis ir taip per daug išvaizdus. Ačiū už patarimą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Edga 12 Parašė Vasaris 2, 2015 Išties Nebloga modifikacija gal kažkada panaudosiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Donatas_Workout 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Šiaip visai nk graži bet ratai nekokie Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Grazi masina! sekmes ateityje tobulejant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 2, 2015 Graži bet vienas dalykas kuris nepatiko tai lempos, nelabai man jos gražios. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose