Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 29, 2015 Labas vakaras. Ne per seniausiai baigiau daryti naują darbą. Tokio tipo darbą dariau apie 2-3h, nesustodamas. Prieš pradedant man reikėjo ilgokai ieškoti vietos, kur galėčiau padaryti. Bet jau žinojau, kad darbas bus mokykla. Teksturas pats rinkausi. Galbūt pradėsiu daryti mokyklos interjerą. http://imgur.com/a/5PUGr#cfuDMIn Nuko` P`Quinttino 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Gražu tikrai atdrodo kaip mokykla. Galėjai padaryti Video,aprodyti iš visų pusiu. Nemates visų pusiu duodu 8/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 29, 2015 Darbas vertas dėmesio.Šaunuolis,jog daliniesi MAPP darbeliais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 29, 2015 Gražu tikrai atdrodo kaip mokykla. Galėjai padaryti Video,aprodyti iš visų pusiu. Gėlės viskas gražu .10/10 Dėkui, stengiausi, kad atrodytu kaip mokyklą, dėl video nedarau, nes nemokų nei "VFX", nei nemoku filmuot. Dar kart dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 29, 2015 Mokyklą sumapinta puikiai patiko krepšinio aikštelė mldc taip ir toliau mapink Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 29, 2015 Darbas vertas dėmesio.Šaunuolis,jog daliniesi MAPP darbeliais. Galbūt ir vertas, dėkui, kam aš mapp'inčiau jeigu nesidalinčiau. Dar kart dėkui. Mokyklą sumapinta puikiai patiko krepšinio aikštelė mldc taip ir toliau mapink Dėkui, na kiek kartų bandžiau daryti krepšinio aikštelė, tai šita man geriausiai gavosi, mapp'insiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 MAPP darbas matosi padarytas labai kruopščiai ir todėl gražiai atrodo. Galėtum pastatyti dar tvorą ir atrodytu dar geriau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 29, 2015 Labai grazus darbas,labiau tinka free.roomams,sunuolis sekmes toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nuko` 82 Parašė Sausis 29, 2015 Vienas iš labiau pavykusių tavo darbu, šis patiko ir man. Jeigu dar atsižvelgtum į tai, ką rašiau, tada būtų dar geriau. Tos kmb_beam objekto linijos yra per storos, daug gražiau atrodytų suleista į žemę siena ir tekstūrinta baltai. Net nežvelgiant į tai darbas man patiko. P.S Jokių tvorų čia nereikia, kaip kad kažkas minėjo komentaruose. Major_Payne Ethen'Rodriquez 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 30, 2015 Graži tikrai padaryta, bet aš labai abejoju ar koks nors serveris panaudotų tokį architektūros darbą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 30, 2015 MAPP darbas matosi padarytas labai kruopščiai ir todėl gražiai atrodo. Galėtum pastatyti dar tvorą ir atrodytu dar geriau. Stengiausi kuo kruopščiau, rezultatą matai. Dėkui, na pagal mane asmeniškai nederėtu tvora. Labai grazus darbas,labiau tinka free.roomams,sunuolis sekmes toliau Dėkui, nemanau, kad "FreeRooms" naudotu ši tokį darbą, kadangi nėra kur ji panaudoti. Čia labiau tiktu "Role-play", "GRP" projektams negu "FreeRooms". Dėkui dar kart. Vienas iš labiau pavykusių tavo darbu, šis patiko ir man. Jeigu dar atsižvelgtum į tai, ką rašiau, tada būtų dar geriau. Tos kmb_beam objekto linijos yra per storos, daug gražiau atrodytų suleista į žemę siena ir tekstūrinta baltai. Net nežvelgiant į tai darbas man patiko. P.S Jokių tvorų čia nereikia, kaip kad kažkas minėjo komentaruose. Taip, kaip ir minėjau, kad "Teksturindamas" atsiminiau, kad tavęs nežavi kmb_Beam. Kitą darbas bus jau sienos suleistos į žemę. Graži tikrai padaryta, bet aš labai abejoju ar koks nors serveris panaudotų tokį architektūros darbą Dėkui, na aš ir nekišu per prievartą darbo. Galbūt ir rasčiau kitokių stiliaus serverių kurie imtu pavyzdžiui: "Role-play". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus darbelis , man patiko , šaunuolis Ethenai Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 30, 2015 darbas tikrai geras, graziai ziurysi, temos pavadinimas atrode kietas, todel priverte paziureti, ir nenuvyle Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 30, 2015 Darbas tikrai gražus. Galėtų jį ir panaudoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus darbelis, viskas atlikta kruopščiai. Geriau galėjai daryti video ir viską aprodyti 9/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus darbelis , man patiko , šaunuolis Ethenai Dėkui. darbas tikrai geras, graziai ziurysi, temos pavadinimas atrode kietas, todel priverte paziureti, ir nenuvyle Gražiai, gražiai, ne kietas tiesiog ne lietuvišką užmečiau ir čia tiek ir kieta, šaunu, jog nenuvyliau. Darbas tikrai gražus. Galėtų jį ir panaudoti Dėkui, nenorėčiau čia naudoti to mapp'o serveryje, nes nėra galimybės, bet jeigu reikės savininkams duosiu, bet "Mafijos_Tevas" galėtu geresnį padaryt. Gražus darbelis, viskas atlikta kruopščiai. Geriau galėjai daryti video ir viską aprodyti 9/10 Dėkui, taip dariau ko kruopščiai, va dalykas tas, kad nemoku video daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Marlboro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Na mappas tikrai labai gražus. Patiko, bet gal turi šita darbą be texture? Norėčiau pažiūrėt kaip atrodo be texture toks darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 30, 2015 Na mappas tikrai labai gražus. Patiko, bet gal turi šita darbą be texture? Norėčiau pažiūrėt kaip atrodo be texture toks darbas. Dėkui, turiu, bet dabar tikrai nenoriu jungti. Viskas darytą iš "Wall", tik ten kur mašinų aikštelę dėta 8441 objektas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 30, 2015 (redaguota) mapp gražus. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 3, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 30, 2015 mapp gražus. Dėkui, džiugu jog patinka tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 30, 2015 :OO darbas tikrai vėrtas dėmesio , man patiko spaudžiu PATINKA :)P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 30, 2015 Žiauuuriai gražuu ;o , sėkmės ir toliau mepinant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 30, 2015 :OO darbas tikrai vėrtas dėmesio , man patiko spaudžiu PATINKA :)P Dėkui, jeigu sakote, kad vertas tai tikrai vertas, kad nepaspaudei. Žiauuuriai gražuu ;o Dėkui, kad tau patinka mano darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Balkone 1 Parašė Sausis 30, 2015 Manau visai neblogai, kitąkart siūlyčiau daryti video. 8/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 30, 2015 Manau visai neblogai, kitąkart siūlyčiau daryti video. 8/10 Dėkui, nu kaip minėjau, kad nemoku daryti video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose