Antonio_Silva 14 Parašė Sausis 30, 2015 Sveiki , taigi manau daugelis šią sporto rūši , kaip iš pavadinimo supratote kad tai yra kovos menas. Mixed Martial Arts - Mišrių Kovų Menas. Visos šio video filmavimas vyksta pasaulinėje UFC lygoje plačiau apie ją : http://uk.ufc.com/ Visi kovotojai priklauso UFC lygai , kokie kovos menai įeina į šį sportą? Šis sportas yra labai sunkus , bet jis man patinka. Į MMA ĮEINANTYS KOVOS MENAI 3.1 Muay Thai 3.2 Kickboxing 3.3 Brazilian Jiu-Jitsu 3.4 Amateur wrestling 3.5 Boxing 3.6 Catch wrestling 3.7 Judo 3.8 Karate 3.9 Taekwondo Video : Dziugas_Duff 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 30, 2015 Na išties ši sporto šaka yra ir man viena iš mėgstamiausiu. Čia tikrai reikia sportinio pasiruošimo.. ŠAaunuolis kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 30, 2015 nežinojau kad karate ir tkd į mma įeina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 30, 2015 (redaguota) O kur Kudo? Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Ši sporto šaka nėra mano mėgstamiausia, tačiau ir ne paskutinėje vietoje. Labiausiai žavi Boxas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 30, 2015 Viena iš žiauriausių sporto šakų,todėl jos nepasirinkau,o pasirinkau Muay Thay... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dziugas_Duff 2 Parašė Sausis 30, 2015 Žiauriai mane žavi šitas sportas. Visada žiūriu UFC kovas ir stebiu įvykius. Žiauriai patinka kaip jie ten *cenzūra*ius pakapoja Ir žavi tai, kad jie vienas kitam rodo daug pagarbos, nors ir būna kaip reikalas atidaužę vienas kitą. Liuks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 30, 2015 Kiek matau viena iš žiauriausių sportų šakų kad net antakiai trūksta ir kiek prasiskečia Tomas_Gokusan 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 30, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=10152831027846276&pnref=storypažiurėkit gera praleido ir siaip MMA vadinasi irgi UFC. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose