Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[ Blogas ] Zero.

Modis_Mtz

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi GreenSide.lt žaidėjai. Serveryje žaidžiu tikrai nesenei , nes nesenai sužinojau apie projektą.


 


Zero įstorija:


 


Šitą žaidimą (Samp) žaidžiu jau nepilnai 4 metus , kai man būvo 10 metų ant manęs visur visi stūmė , dabar taip nebėra man suakoko lygiai 14 metų , šito dalyko nebėra. Per šituos metus aš serveriuose [Nardydamas] :D Pasiekiau tikrai gan daug , kol neradau projekto GreenSide.lt projekto , man šitas dalykas atsibodo. Prieš šitą projekta žaidžiau serveryje *** visi žino kas yra po paslėptom raidėm. Serveryje mano pasiekimas pirmas Oficialaus klubo co-lyderis. Serveryje pradėjau žaisti nesenai , o jau pirmas menkas pasiekimas. Ko aš sieksiu serveryje?: Serveryje visi manau siekia Prižiūrėtojų/Moderatorių/Globalūs/Direktorių/Pavaduotojų , mano irgi tas pats yra. Užsiregistravęs serveryje pradėjau žaisti ir man patiko , dar noriu pasakyti , kad vargau kol apmokymus praėjau su kažkokią "UAB" Švitrina :D Nežinojau kaip surasti tą vietą. Žinau projekto sąvininkas yra Mafijos_Tėvas būvęs *** komandos narys žinau šitą žmogu ir jis yra maladėc. Šitame projekte suradau per tą trumpą laiką daug gerų žmonių: Mafijos_Tėvas , Denny_Williams , Lukas_Markeris , Sabas_Brown , Pofka_Srd , Ignas_Image , serveryje sieksiu kažko daugiau negu pavaduotojo , noriu būti kažkiek žinomas serveryje , nebūti prie kvailių , narų ar dar kitų žmonių , serveryje dalyvavęs esu konkursuose pakviestų žaidėjų , esu pakvietęs 11 su viršum žaidėjų , žinau tai yra mažai , bet viskam yra savas laikas. Savo prisistatymo nesu sukūręs , bet žadu kurti ir jūs galėsite susipažinti labiau su manimi. Kaip sugalvojau nicką?: Ilgai galvojau kokį nicką dėti būvau visko prisigalvojęs: Zero_Ghost , Max_Ghost , Neon_Max , Ghost_Zero žodžiu visokių bet atėjo į galvą tokį Zero_Max.


 


Kaip atradau projektą ?


 


Prieš šitą projektą žaidžiau Edgaro projekte *** visi žino kas po *** raidėmis. Pamačiau visi kūria temas Leavinu projektą , perskaičiau , kad Mafijos_Tėvas yra sukūręs savo projektą. Visiems forume/žaidime/teamspeake rašinėjau gal žinote kaip vadinasi Mafijos_Tėvo projektas ? Niekas neatsakė. TeamSpeake paklausiau PD|FBI kolegų vienas man atsakė "GreenSide" po laiko sužinojau , kad serveryje/forume/teamspeke esu užsiregistravęs Mafijos_Tėvo projekte :D Man pačiam būvo juokingą. Manau čia mano projekte atsiradimo įstorija.


 


Pirmas(-i) pasiekimai,


 


Serveryje bandžiau siekti visko ko tik širdis geidžia :D Pildžiau į fūristus , nepatekau , pildžiau į kitą darbą. Pagaliau patekau į Kluba "Streets drivers 13" klubą , šis klubas negrobia pastatų , žmonių ar kito , jie daro susišaudymus/lenktyes , lenktyniauja , šaudosi , daro DM bet negrobia. Pagaliau manimi klubo lyderis pradėjo pasitikėti ir man suteikė šansą būti klubo co-lyderiu , klubo dešinią ranką , man viskas būvo okey , klubo lyderis uždarė klubą , neperleido niekam lyderio... Baigėsi mano pasiekimas , jis pateko į fūristus ir būvo kandidatas į pavaduotojo postą. Paskui aš ir kaip jis aš ir taip pat palikau klubą. Ištrynė kanalą. Patekau į UAB "DPD" kurjierių firmą. Aš ten pritapau sukūriau vieną GFX'ą būvo patenkinta valdžia. Taip aš pritapau prie kurjerių ir dirbu šioje firmoje , tikrai gera firma.


 


Manau tiek šį kartą , redaguosiu šitą temą ir sekite. Sėkmės!


:ph34r:


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tave atrodo žinau iš Kešos , ir tikrai nežinau kad tu esi pasiekęs Labai daug . Šaunu kad sukūrei  nepamiršk papildyti .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėkoju žaidėjams už nuomones.

 

@Sabas_Brown šūdserveriuose esu pasiekęs nes ten fake dalina o rimtesniuose projektuose neesu nieko pasiekęs.

 

Papildyta Biografija apie mane! Atsiradimo įstroija projekte!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiaip idomų būvo tavo skaityti blogo sekmes tau ;)

Dėkui , labai už nuomonę.

 

[!] Prikelta įstoriją pirmas(-i) pasiekimai projekte [!]

Gero skaitymo!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.