Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Sveiki visi , taigi štai mano antras signature, tada buvau durnas jog kėliau kažką tokio ko dar nemokėjau , dabar kažkiek prisiminęs viską kaip reikia daryti keliu savo antrąjį darbą todėl vertinkite, Iš ties labiausiai reikėtų man jog kažkas iš tų žmonių kurie tikrai jau gerai moka su ps dirbti nuomonių ko trūkstą ką keisti ir t.t RENDER DARBAS RENDER signature Winston_Tobako Stefan_Persson Seba_Rusakov 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 30, 2015 Nežinau kaip kitiems ten PRO GFX'eriams atrodo, bet man tai tikrai nuostabiai, LIKE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 30, 2015 Padirbėta gražiai, o atrodo irgi gražiai, uždėčiau like, bet limitas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražus darbelis, matosi įdėta darbo . Čia tekstūros tokios gražios ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kyle_Anderson 47 Parašė Sausis 30, 2015 Kaip visada. OMG. Good Luck Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražus darbelis, matosi įdėta darbo . Čia tekstūros tokios gražios ? Čia visko daug šiaip nežinau po kiek laiko pradėsiu pamokas kurti naujokams, nes pats dar esu naujokas ties čia, video su įgarsinimu jog žaidėjams būtų lengviau išmokti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus darbas, tik aš pastebiu visados kad ir tie kurie gerai gfx'ina jog deda texturas ir nemato kad jo užeina netgi ant pačio renderio, kaip yra ir ant šio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus darbas, tik aš pastebiu visados kad ir tie kurie gerai gfx'ina jog deda texturas ir nemato kad jo užeina netgi ant pačio renderio, kaip yra ir ant šio ten c4d dėjau jas ant renderio. jog atrodytų geriau ir nesimatytų visas render Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražus darbas, gražiai atrodo tie efektai. Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 30, 2015 Be žodžiu Šaunus darbas, šaunuolis. Sekmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 30, 2015 Jooo, šitas neblogai atrodo, atidirbta prie fono gražiai ! Galėjai tik labiau ta renderį išeinantį padaryti toki :s Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 30, 2015 Viskas zjbs, tik tekstas pamoinas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Viskas zjbs, tik tekstas pamoinas Su tekstu man visą gyvenimą blogai nesu gan normaliai jo padaręs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Winston_Tobako 4 Parašė Sausis 30, 2015 Zdrv Tadai, grazus darbelis Like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Na neblogas darbelis, matosi jog pasistengiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai gan grazus darbelis sekmes tobulejant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 30, 2015 Sugadinai focalą. Tekstą labiau priderink ir arčiau pridėk prie rendeiro, kadangi tekstas atkreipia visą dėmesį ir taip sigas praranda gan nemaža verte. Lightningas yra gerai ir aišku persistengei su sharpu, perdaug jo. Kontrasto irgi šiektiek perdaug, bet labai akies nerežia todėl galima manau ir taip palikti, bet sharpą tikrai reikia sutvarkyti. Visa ktia renderio pritaikymas, c4d ir efektų priderinimas yra gan geras. Sekmės ateities darbuose. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Dėkui visiems už geras nuomones apie darbą dadetas dar vienas darbas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Sugadinai focalą. Tekstą labiau priderink ir arčiau pridėk prie rendeiro, kadangi tekstas atkreipia visą dėmesį ir taip sigas praranda gan nemaža verte. Lightningas yra gerai ir aišku persistengei su sharpu, perdaug jo. Kontrasto irgi šiektiek perdaug, bet labai akies nerežia todėl galima manau ir taip palikti, bet sharpą tikrai reikia sutvarkyti. Visa ktia renderio pritaikymas, c4d ir efektų priderinimas yra gan geras. Sekmės ateities darbuose. Va tavo nuomonės labiausiai ir laukiau Iš ties labai gerai jog esi toks žmogus kuris tikrai gerai nusimano apie šiuos darbus, labai dėkui už nuomonę, atkreipsiu kitą kartą į tavo pastabas dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 30, 2015 Va tavo nuomonės labiausiai ir laukiau Iš ties labai gerai jog esi toks žmogus kuris tikrai gerai nusimano apie šiuos darbus, labai dėkui už nuomonę, atkreipsiu kitą kartą į tavo pastabas dėkui Visados kreipkis jei turi klausimų apie tagus arba sigus. Pats prieš mėnesį pradėjau naujai mokintis juos todėl jau šiektiek išmanau, bet viliuosi išmokti ant tiek kaip mano "sensėjus" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražūs tavo darbai spaudžiu dešine taip ir toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražūs tavo darbai spaudžiu dešine taip ir toliau Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomy_Morello 1 Parašė Sausis 31, 2015 Na ką galiu pasakyti. Gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 31, 2015 Nu gražiai šeip atrodo,bent jau man patiko labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 31, 2015 Gražus darbas , pirmas gražus o antras nelabai , šaunuolis Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose