Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Blogas] Eddye

Tank_Eddye

Rekomenduojamas pranešimas

- GTA SAN ANDREAS -


 


Kai buvau 7-erių metų, žaisdavau visokiu žaidimus, kurie būdavo pačiame kompiuteryje [Kortos, ir kažkokį su bombomis].Juos žaidžiau 2 - 3 mėnesius, ir tada pabodo.Pradėjau pirkti visokiu Karinius žaidimusi iš parduotuvės su [CD].Jų ištiesų tūrėjau labai daug 10 - 15 žaidimų.Taip pažaidžiau juos visus apie metus.Tada 2 klasėje išgirdau apie tokį žaidimą kaip " GTA SAN ANDREAS ".Pasiklausiau savo klasioku, kas ten per žaidimas, ką ten reikią daryti, kaip jį parsiųsti, ir įsirašyti.Ir tą pačią dieną su draugų po pamokų ėjome pas mane, kad įrašytu man šitą žaidimą.Kai įrašė žaidimą, labai džiaugiausi, ir kas dieną jį žaisdavau, vykdžiau įvairiausias užduotis.Taip pat perejes visas užduotis, per 2 metus, nes per vasarą, negalėdavau žaisti :(.


 


- SAMP / Serveris - 


 


Taigi, pažaidęs GTA SAN ANDREAS'Ą 2 metus, ar gal daugiau, pradėjau draugų klausinėti, kaip mes galime susitikti šiame žaidime t.y [ Žaisti kartu ].Su draugais ieškojome, visokiuose WEB, bet jų neradome.Taip nutraukėmia savo paieškas.Bet po 2 savaičių, atvažiavo pas mane pusbrolis, ir paklausiau ar jis žino tokį dalyką kaip " GTA SAN ANDREAS ", jis pasakė, kad žino.Tada mes pardėjome kalbėti, apie šį žaidimą, kokias 2 valandas, poto šovė mintis paklausti jo, kaip galima susitikti su kitais, draugais.Jis atsakė yra viena tokia svetainė, kurioje galima atisiųsti, kad žaistumėte kartu.Nuėjom į tą svetainę, ir aš labai labai apsidžiaugiau, jog jis man tai pasakė, ir galėsiu tada žaisti su savo draugais.Kai man jį parsiuntė, ir įrašė, aš nežinojau ką ten daryti, t.y Kaip tuos serverius ieškoti, kaip Vardą įsirašyti.Bet pusbrolis viską išaiškino ir davė porą svetainių.Taip pat tai perdaviau ir savo draugams, ir mes žaisdavom " SAMP'Ą ", prikolindavom iš kitų serverio žaidėjų, bet aišku ten būdavo Free Roomai, o kaip šitokių serverių nebuvome dar radę.Pražaidęs SAMP'Ą 1 metus, supratau, jog tame serveryje, man kažkaip atsibodo žaisti, ir ėmiau ieškoti geresnių serverių, tada po kelerių miničių radau kažkokį tai serverį, kuriame žaisdavo 15 žaidėjų.Prisiungiau į tą serverį, tai buvo panašiai kaip į Ryžo servą.Tik San Fierro mieste.Ten negalėdavai gauti labai paprastai ginklų ar ko nors.Ten tūrėjai pildyti į darbus, keltis xP, ir pirkti jei norėjai Verslą, Namą, mašiną.Tada pradėjau ten žaisti, susipažinau su vienu serverio direktoriumi, tada ėmiau klausinėti kada atrankos į darbus ir pnš, nes noriu būti pas tave darbuotojas.Ir vieną dieną su juo važiuodamas paklausiau, o negali duoti pakvietimo už dyką, kai nebuvo nieko serveryje, tada jis man davė pakvietimą ir aš įsidarbynau, ir tada pradėjau dirbti.Poto serveryje pradėjo gausėti žmoniu 20 - 30.Administracija buvo šauni.


 


Sekitia šią temą, kai tūrėsiu daugiau laiko parašysi dar :D.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai jau trumpas pranešimas ko negalėčiau pavadinti blogu...Tu tiesiog parašei kaip įsirašei ir viskas..O tema yra gta san andreas ,nu bet tikėkimės papildysi o aš dar sugebėsiu paskaityti ir daugiau tavo gta san andreas nutikimų. Sėkmės toliau rašant jeigu dar rašysi :)!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomone, šis blogas turėtų būti labiau išplėstas, būtų smagu, jei kitame tavo bloge būtų daugiau smulkmenų, tuomet būtų žymiai įdomiau skaityti tavo blogą. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galiu pasakyti, kad per mažai parašei, papasakojai kad tau tik atsiuntė klasiokas ar kas ten ta žaidimą ir tu ten ji žaidei, bet nepasakojai kas buvo tau įdomiausiai, kas patiko, ir panašiai, na tikiuosi dar papildysi ši blogą. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kortos :DD Niekad nelipo jos . Aš ir buvau mažas vis prašydavau mamos kad nupirktų tų game  . Įvedė intiką nebereikėjo.  Laukiu update

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.