Hot_Anonymous 1.592 Parašė Lapkritis 3, 2015 (redaguota) ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hot_Anonymous Trumpas sukurto darbo aprašymas : sw ce as ir ce mano avatarai v2 v3 iki kito karto! Redaguota Sausis 9, 2016 Hot_Anonymous Dwayne Bond Logan_Wilson Savage_Kid 11 kiti 14 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Lapkritis 3, 2015 Swx,stockai gal ir gražūs,bet avatarai ištempti kažkokie,manau reiktų daryti didesnius avatarus,nes tokio dydžio mažai kas naudoja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Nevada 2 Parašė Lapkritis 3, 2015 Šaunu, jog sukūrei su jau pasiilgtu avatarų dydžiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Lapkritis 3, 2015 Swx,stockai gal ir gražūs,bet avatarai ištempti kažkokie,manau reiktų daryti didesnius avatarus,nes tokio dydžio mažai kas naudoja. O aš pavyzdžiui vis dažniau matau žmones kurie naudoja tokio stiliaus avatarus. Asmeniškai man - tie dideli jau įgrįse.. LENKAS 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Lapkritis 3, 2015 Sv avatarai gražūs ir visa kita man patiko tik Hot tu turi talentą prie PhotoShopo ir eik dirbt y Bar parduotuvę manau pasisektų tau ten. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Lapkritis 3, 2015 Sv avatarai gražūs ir visa kita man patiko tik Hot tu turi talentą prie PhotoShopo ir eik dirbt y Bar parduotuvę manau pasisektų tau ten. nebenusišnekėk taip žiauriai -.- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Lapkritis 3, 2015 Ai, krč sakiau tau negfxinti, nepaeina tau, o avatarai šiek tiek šlapiu maišu trenkti ;DDDDDD , o jeigu rimtai tai netampyk stoku ir įvaryk kelis efektus ir bus liuks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Lapkritis 3, 2015 Stock'ų netampyk taip, daryk juos gražesnius, Adomai jeigu HD stock'as nereik'ia jokių tų efektų, tiesą sakant šūdo malimas ten tik.. Tiesiog jei ko reikia parašyk man į a.ž. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian Zifforizen 17 Parašė Lapkritis 3, 2015 Kelis pavogsiu ;d, yra neblogų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Lapkritis 3, 2015 Sv avatarai gražūs ir visa kita man patiko tik Hot tu turi talentą prie PhotoShopo ir eik dirbt y Bar parduotuvę manau pasisektų tau ten.Pasakei ir pats nesupratai, ka pasakei.Kas ce per sabakstymas, jei imtai didesnius dydzius gereu atrodytu (suvalkietiskai biski) Lil_Uzi 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Lapkritis 12, 2015 Grazus gan avatarai pakurk su krepsiniu ka nors Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Lapkritis 13, 2015 Geras darbas, tikrai neblogi. Taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 13, 2015 Tikrai gražūs avatarai! Pasisavinau kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gandzia_Sampp 0 Parašė Lapkritis 17, 2015 Tikrai gražūs avatarai! Pasisavinau kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logan_Wilson 999 Parašė Lapkritis 21, 2015 Gražūs avatarai, spaudžiu žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Riot_King 14 Parašė Lapkritis 21, 2015 Man patiko su BMW, gražus labai ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Lapkritis 27, 2015 Avatarai visai neblogi atnaujink kaip pats sakiai, tada užmesiu like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Lapkritis 27, 2015 Labas , neblogi visai sakyčiau mano nuomone ) Tep ir toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Amandas 219 Parašė Gruodis 3, 2015 gražiai padaryti avatarčikai, daryk atnaujinima, tik stockus gerus susirask. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Gruodis 3, 2015 Man asmeniškai gan gražūs avatarai, bet jau matyti kitame projekte. Ir arba aš nieko nenusimanau apie avatarų gamyba ir visą kitą arba nžn ant akių kritę nes man čia pvz neištampyti ir tikrai gan gražiai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Gruodis 5, 2015 Gražūs avatarai , radau tikrai sau tinkantį ir manau jį atsidėsiu į savo galerija.Šaunuolis,kad kuri tokius dalykus , linkiu tau sekmės kuriant ir toliau , būtinai pasidalink tolimesneis savo darbais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 15, 2015 Tema rakinama, nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White Blackk 13 Parašė Sausis 10, 2016 Visai nieko stockai, bet netinką šitam paveikslėlio dydžiui. Deffi_White Chris_Sandiego 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Sausis 13, 2016 Antras atnaujinimas irgi neblogas šaunuolis (freepost) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Vasaris 3, 2016 Temoje diskusijos nebevyksta jau daugiau, nei 7 dienas todėl ji yra rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose