Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 30, 2015 Iš neturėjimo ką veikt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 30, 2015 Nu šiaip toks nelabai tas galas ''sužinosiu kur tu gyveni'', ir kažka su titrais ar kaip juos pavadint galėjai padatyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 30, 2015 Nu šiaip toks nelabai tas galas ''sužinosiu kur tu gyveni'', ir kažka su titrais ar kaip juos pavadint galėjai padatyti. 1 minute užtrukau aš sakau šjp čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 1 minute užtrukau aš sakau šjp čia. Freeposteris. Kam tu keli tokias nesąmones prie kurių užtrunki 1 minute ? Tai realiai aš per valanda galėčiau tokių temų sukurt 60. Pritariu Pofkai. Galo čia nereikėjo ir galėjai pradžioje uždėti tekstą ,kad paaiškintum šio video prasme. Nes dabar tai čia nei "vine" nei koks juokingas klipas. Čia tiesiog Tavo fail. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Nu galas tikrai ne koks, bet pats video tai geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose