Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 31, 2015 Konors trūksta, ką manot? V2 pirmas lievokai atrodo Programos: 3Ds MAX 2015 C4D Photoshop CS5 Kaškur per 2 valandas padariau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Sausis 31, 2015 Biški nesvaikai varai ne sakyčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 Aš tau siūlyčiau kiekvieno savo darbelio čia nekelt. O jų padaryti normaliai ir sukurti gražia galerija su kiekvieno darbelio komentaru GFX nelabai nusimanau ,bet bent jau kiek kuriu video tai tamsiai mėlyna su tamsiai violetine labai sunku suderinti. Tau irgi čia nepavyko suderinti šių dviejų spalvų tad to žmogeliuko nereikėjo. Arba galėjai bent jau pašviesinti tekstą ir iki cyan spalvos ir uždėti žmogeliuką iš actekų gaujos. Kur su žydra atributika. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 31, 2015 blmb, zjbs. Gražiai atrodo, aš kažkada bandžiau su C4D dirbti, nieko neišėjo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 31, 2015 Aš tau siūlyčiau kiekvieno savo darbelio čia nekelt. O jų padaryti normaliai ir sukurti gražia galerija su kiekvieno darbelio komentaru GFX nelabai nusimanau ,bet bent jau kiek kuriu video tai tamsiai mėlyna su tamsiai violetine labai sunku suderinti. Tau irgi čia nepavyko suderinti šių dviejų spalvų tad to žmogeliuko nereikėjo. Arba galėjai bent jau pašviesinti tekstą ir iki cyan spalvos ir uždėti žmogeliuką iš actekų gaujos. Kur su žydra atributika. Jo, spalvu suderint tai nesigavo , reikes pabandyt spalvas pakeist ir kita zmogeliuka uždet Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 31, 2015 Išties neblogas darbas, gražus fonas, sėkmės tobulėjant ir bus dar gražesnių darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 31, 2015 Gražus darbas taip ir toliau šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Sausis 31, 2015 Labai gražiai padaręs . Sėkmės tau toliau dirbant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 31, 2015 Mano manimų,per daug tu dalelių,ta prasme virš tavo texto,šeip dar nelabai patinka tokia svalna paprastute tokia,reikėtu geriau paeditinti,aišku aš nesu ten photoshoperis,tačiau kai mates geresnių tai man šis nelabai :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Šaunuolis, kurk tokius ir toliau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 Sveikas laukių daugiau tavo darbu ačiū GAUNI PATINKA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 31, 2015 Na va, aptvarkiau biški. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 31, 2015 Labai gerai padaryta ypač 2 darbas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 31, 2015 Raudonas labai gražus. Pirmasis nepatiko spalva prasta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 31, 2015 Gal manau kad per daug visko prikroviai,bet atrodo taip visai nieko šeip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 31, 2015 Ai gražus darbelis, matosi nusimanai apie tokius dalykus... Kad aš kažką mokėčiau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 31, 2015 Antrasis gražiau žiūrisi, bet nei viename netinka tas gaujinis sėdintis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 31, 2015 Antrasis gražiau žiūrisi, bet nei viename netinka tas gaujinis sėdintis. žinau bet daug užsipisau kad ji padaryt tai gaila išimt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose