Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Gaujoms.

The_Rain

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Rain


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti gaujoms ginklus nemokamus. Žodžiu dabar gaunasi taip kad tarp teisėsaugos ir gaujų vyrauja nelygybė, gaujos turi vargti dėl ginklų ir t. t. O teisėsauga viską gauna nemokamai, šarvai, ginklai ir t. t. ...


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveriui tai naudingas gal ir nebūtų, bet bent jau būtų visi lygūs...


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O ar jie mokami? Pagalvok logiškai. Jūsų ginklai yra deagle, shotgun, ak-47, taip pat turite narkotikus. Mes teturime m4, o su deagle galima per 1-2 sec. nužudyti žmogų. Realiai teisėsauga pagal viską ir turėtų būti stipresnė, kadangi ją remia vyriausybė ir panašiai, o gaujos dirba progrindyje, pačios turi susiveikti ginklus. Ir taip jums yra nuolaida, kad ginklai nemokami, tiesiog nemokat tinkamai jų parsivežti. Susitelkit ne į 3 fūras, o į 1 su visais nariais, ir galbūt apginsit, o dabar kai stengiates parvežti kuo daugiau, tai nesigauna nieko. Prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai kad visuose serveriuose yra taip kad atsistoji ant pickupo gauni ginklų ir lakstai patenkintas. Kitas aspektas, jei jau lyginti žaidimą su tikrove, tai reiktų prisiminti kad tikrovėje nėra aim boto ir kad žmogų nušauti yra žymiai lengviau. Gyvenime gal būt, visi stengiasi būti pranašesni už kitus, ir policija visalaik bus pranašesnė, bet žaidime nemanau kad reikia pranašumo. Faina būtų jeigu policijai ginklus turėtų vežti fūristai, o juos galėtų apgrobti gaujos. Ginklai būtų tokie patys kaip gaujų tik be AK. Deagle ir shotgun. Tazerį būtų galima paimti betkada, atsistojus ant kito pickupo, jų nereikėtų vežti, tai būtų pranašumas prieš gaujos AK. Manau tuomet būtų šiek tiek labiau lygu ir būtų įdomiau žaisti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nereik čia jokių nemokamų ginklų, teisėsaugos darbas yra malšinti nusikalstamumą, o jūsų - ginklų dėka uždirbti pinigus( grobimai and stuff ), o dabar, net ir turėdami pranašumą amunicijoje( gaujos gali šaudyt bet kokiu nuotoliu, teisėsauga tik iš toli ) prašote nemokamų ginklų. Nepaisant to nemokami ginklai sugadintu visą ginklų ekonomiką - jie taptų pigesni, o ir nusikalstamumas gatvėse didėtų dėl pigesnių ginklų. Ir taip pilna lengvatų turite tiems ginklams vežti, nekaltinkit, kad sunku vežt ginklus, jei tingit pasukt smegenėles. Ačiū už dms.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jums tai čia lengva kalbėt nereik čia tų ginklų ir t. t. Bet kaip kas nors puola ar apšaudo, o dar direktorius neleidžia paketo pasiimti tai vpš nebeįdomu žaist būna... Tebūnie gal tų ginklų ir nereikia, bet bent jau daugiau kulkų ant paketų, nes dbr kažkokia nesąmonė pasiimi pvz shotghun paketą 10 kulkų oho...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.