eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Sveiki , aš esu eBond . [ Bondas ] Taigi man pasidare labai įdomu kokia gi jūsų mėgstamiausią komanda Rašyk į komentarus , ir mes kartu nuspresim žaidėju komanda . Stadionas / Šalis-Miestas / Treneris / Komanda Ispanijos '' La Liga '' - TOP 3 [ `` Santiago Bernabeu `` ] Ispanija - , Carlo Ancelotti , Real Madrid - - ( 17 balsai(-ų) [ `` Camp Nou `` ] Ispanija - , Luis Enrique , Barcelona - - ( 6 balsai(-ų) [ `` Vicente Calderon `` ] Ispanija - , Diego Semeone , Atletico Madrid - - ( 0 balsai(-ų) Anglijos '' Priemer Lyga '' - TOP 4 [ `` Stamford Bridge `` ] Londonas - , Jose Mourinho , Chelsea - - ( 3 balsai(-ų) [ `` Etihad `` ] Londonas - , Manuel Pellegrini ,Manchester City - - ( 1 balsai(-ų) [ `` Emirates `` ] Londonas - , Arsene Wenger , Arsenal - - ( 2 balsai(-ų) [ `` Old traford `` ] Londonas - , Vangalas , Manchester United - - ( 5 balsai(-ų) Germanijos '' Bundes Liga '' - TOP 3 [ `` Allianz Arena `` ] Munchen- , Pep Guardiola , Bayern Munchen - - ( 1 balsai(-ų) [ `` Signal iduna Park `` ] Dortmund - , Jurgen Klopp ,Dortmund Borussia - - ( 2 balsai(-ų) [ `` Veltins arena `` ] Germanija - , Roberto Di Mateo , Shalke - - ( 0 balsai(-ų) Italijos '' A Liga '' - TOP 3 [ `` Juventus `` ] Turinas - , Masimilliano Allegri , Juventus - - ( 5 balsai(-ų) [ `` Stadion Olimpic `` ] Rimas - , Rudi Garcia , Roma - - ( 0 balsai(-ų) [ `` San Paulo `` ] Napolis - , Rafale Benites , Napoli - - ( 0 balsai(-ų) Su pagarba eBond + PATINKA Redaguota Vasaris 10, 2015 eБондас Tomas_Gokusan Ernis_Kėšas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 31, 2015 HALA MADRID ! Aišku, kad sergu už Madrido Realą ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bite 45 Parašė Sausis 31, 2015 Kur balsuoti, kad nesi padaręs apklausos. PS - aš pvž už MACHESTER UNITED - bet jos čia nėra, nors jis geriausia komanda, tai kaip suprast? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 31, 2015 Aišku jog palaikau Madrido Real'ą, asmeniškai man geriausia komanda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 31, 2015 Aišku kad Barcelona geriausia komanda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 Kur balsuoti, kad nesi padaręs apklausos. PS - aš pvž už MACHESTER UNITED - bet jos čia nėra, nors jis geriausia komanda, tai kaip suprast? Gerai, Galėjau aš įdet ir 100komandu bet Paveiksleliu talpa neleistu man , rašiau ant greičio ir pamiršau parašyt TOP 3 užimančios komandos savo lygoj nors ten ir taip aišku kad domesi futbolu supras , Jeigu tau bus lengviau reaguosiu ir parašysiu tau lengviau ir man problemu nebus POSTERI tu ( 0 balsai(-ų) taip tinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 31, 2015 balsuoju uz londono chelsea, mano megstamiausia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Okola futbola ! Chelsea ! Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 31, 2015 Man asmeniškai - "Bayern Munchen" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 31, 2015 Real Madrid - , Jų žaidimas tiesiog yra pasaka šiais metais . Apie puolimą tai net nėra ką sakyti . Manau "UEFA" laimės jie. Vitalikas'Slim 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Sausis 31, 2015 Nesu labai didelis futbolo fanas, bet visalaiką simpatizavo Dortmund Borussia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Žaidėju Balsai sėkmingas įrašyti Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gun_Dealer 3 Parašė Sausis 31, 2015 Aš balsuoju už FC BARCELONA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Aš už Real Madrid, ši komanda tiesiog amazing. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 31, 2015 Real Madrid duodu balsą nes afigena komanda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Arsenal'as :> Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Malosi 1 Parašė Sausis 31, 2015 Barcelona nes ši komanda man asmeniškai yra geriausia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 31, 2015 Real madidas !!!,šaunu Bondai,jog sugalvojai tokią temą,kuriuoje galima sužinoti žaidėjų favoritus (Y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 31, 2015 Aš už Madrido Real'ą .Man jie geriausi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 31, 2015 Barcelona ir Manchester City , bent jau man šios komandos yra geriausios ir labiausiai patinka žaidimo stilius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 31, 2015 Barcelona manau, geriausią žaidimą demonstruoja aikštelėje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Messi_Dofke 2 Parašė Sausis 31, 2015 Barsa Gauni vieną įspėjimą už nusižengimą : Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 31, 2015 Iš čia pateiktų balsą atiduodu Dortmund Borussia, o taip tai visada už Manchester United p.s. borussia jau senai nepriklauso TOP3 bundėje, wolfsburgas šiuo metu geresnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 Įrašyti visi Sėkmingai , + Pridėjau dar vieną komanda tai Manchester United Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 31, 2015 Realm madrid ir pataisyk pavadinimą vietoj fubolas į futbolas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose