Toby_Bennett 9 Parašė Lapkritis 8, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Misteris`Pro Jūsų kontaktiniai duomenys : private Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Pats mapinimas - ~20 min., bet tekstūrų ieškojimas, rinkimas , taipogi pridėjo gal dar 20,30 min. Jūsų komentaras : Laisvu laiku sumaketuotas darbelis, tiesiog tekstūrintas pastatas, parkingas, krūmai, medžiai.. Vaizdinė medžiaga (Būtina) : http://imgur.com/a/FtUsC P.S: Būkit draugiški, sobų gs nenaudoju, čia tik mapams geriau apžiūrėt ;3 P.S.S: Jam daugiau nei puse metų. Bendziaks Orbit Terry Lee 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry Lee 3 Parašė Lapkritis 8, 2015 oooo, pro'niuk, žeur gražiai +rep. Toby_Bennett 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lion_Cortez 1 Parašė Lapkritis 8, 2015 O matau kad čytus naudoji Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Adomas 11 Parašė Lapkritis 8, 2015 Visai gražiai padarytas mapp darbas,sekmės tau toliau kurt darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Lapkritis 8, 2015 Asmeniškai man nelabai, interjerą reikėjo dar parodyt ;D O pati išvaizda iš šono, ką žinau 50/50 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toby_Bennett 9 Parašė Lapkritis 8, 2015 Dėkingas visiems, gi sakau dėl tų čytų, tik dėl mapų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Lapkritis 8, 2015 Ahuėnas darbelis, malačius drg, simple, solidus bet labai gražus. Lemon_Madeit Toby_Bennett 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank Jefferson 0 Parašė Lapkritis 8, 2015 Atrodo neblogai, bet per daug žalumos mano manymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toby_Bennett 9 Parašė Lapkritis 8, 2015 Ahuėnas darbelis, malačius drg, simple, solidus bet labai gražus. Fenk u ma frend Atrodo neblogai, bet per daug žalumos mano manymu. Kiekvieno skonis skiriasi, man patinka gamta, medžiai, krūmai, aplamai žaluma Bendziaks Orbit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Lapkritis 8, 2015 Labai gražus darbelis, šiek tiek panaši bazė į dabartinę, bet ši žymiai geresnė.Vertinu 10/10.Sėkmės tobulėjant ir kuriant panašius darbelius Toby_Bennett 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Lapkritis 22, 2015 Pasakyčiau, jog yra neblogai padarytas bet vistiek banalus darbas sėkmės kita karta 8/10, tema yra rakinam dėl neaktyvumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose