Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 12, 2015 Sveiki visi, aš esu Tomas Wilson. Na va kilo įdėja parašyti savo Blog'ą , nes pastebėjau rašymas laisvas, kas nori tas rašo, pagalvojau kodėl gi ne. Šiame Bloge , kalbėsiu apie save , savo istorija, ir panašius dalykus. Manau tai banalu, bet pradėsiu pirmąjį savo Blogą būtent nuo šios temos. Taigi Aš esu Tomas iš Vilniaus, man 17 metų. Esu 11 klasėje, sekasi gana neblogai daugelyje dalykų, neesu ''Moksliukas'' , todėl 6-8 pažymius laikau tikrai neblogai. Gyvenime šeip esu aktyvus žmogus, sportuoju, rūkau, labai retai išgeriu ''Fsio rišau su šituo'' . O šeio būnu lauke, mėgstu linksmus vakarus, prie laužo, Rap'u . Šeip esu kūribingas žmogus, dalyvauju visokiuose renginiuose, pats kūriu ir pateikiu klausytojams. Ką sportuoju? O gi Krepšini ''Sostinės Krepšinio Mokykloje'' . Be to šį šeštadieni Fabuose pirmos sezono oficialios varžybos, na jau buvo daug draugiškų, bet čia bus startas tikro sezono. Iš tikro pizdiec kaip laukiu (Šypsena). Na sporte leidžiu laiką ne tik krepšinio salėje, bet ir namuose, lauke, ar prie turniko. Na ir dar per petraukas mokykloje treniruoju plaučius išpūsti, įtraukti ir panašiai (Šypsena) . Pomėgiai: -Sportas -Laukas -Kompiuteriniai žaidimai -Laiko leidimas su panele -Šaškės -Kortos -Matematika -Anglų -Žvejyba -Bėgiojimas -Lochiškas gūlėjimas all day prie teliko -Mėgstu Gaminti maistą Na čia kelios nuotraukos mano. Blogas trumpas todėl užduodam klausimų, ką norite sužinoti apie mane (Šypsena) Hugo Gilera Mister_Crime Mantas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Lapkritis 12, 2015 Arba sportuoji arba rūkai, kad tapti labai geram ir rūkyti turi turėt ahuena talentą. O šiaip tave pažįstu iš seniau, žinau kas per dispridielas tu ;D sveiks beje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 12, 2015 Arba sportuoji arba rūkai, kad tapti labai geram ir rūkyti turi turėt ahuena talentą. O šiaip tave pažįstu iš seniau, žinau kas per dispridielas tu ;D sveiks beje Žmonės keičiasi, kaip sakoma žmogu iš rajono galima išvaryt, bet rajono iš žmogaus ne :DD Ne juokauju, sveiks ;D Biški rimčiau i viska ziuriu ;D O talenta turiu durnas kad rūkau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Lapkritis 12, 2015 Sveikas esu mates tave gal netgi kartu zaide sprite turnyre labai matytas esi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Lapkritis 22, 2015 Labas, pasitaisyk klaidas "O šeio būnu lauke, " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Labai įdomus blogas! Mldc kad sportuoji Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 24, 2015 Nemanau jog laukas yra pomėgis bet įdomu buvo kažką apie tave sužinoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Vasaris 21, 2016 Temą rakinu todėl, kad:+ Praėjo pakankamai laiko nuo paskutinio parašyto pranešimo; + Mažas svetainės lankytojų susidomėjimas; + Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių; + Internetinis dienoraštis nėra naujinamas. Norint dienoraštį atnaujinti prašau susisiekti su manimi asmeninėje žinutėje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose