Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 31, 2015 Sveiki. Radau keletos Lietuvos miestų parašus, jie ne mano, tiesiog dalinuosi. Gruzinas_Sampo Hatice_Leo Nike_Silver 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Labai gražūs miestų parašai Sekmes tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 31, 2015 Dėkui panaudosiu - KAUNAS. Kažkur matyti, kopijuoti lygtais, bet spaudžiu - PATINKA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 31, 2015 Gražūūs, kažkur dar pc, turiu panašius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Sausis 31, 2015 O where is ukmergė kažkaip pasigedau:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 31, 2015 Šaunu jog daliniesi kaškam pravers Carlo_Gambino 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 31, 2015 Matęs tokių pilną FaceBooke . Šaunu kad daliniesi , galbūt miesto mylėjai užsidės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 31, 2015 Gražųų, jeigu tu darei, galėtum su Gargždais padaryt ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 31, 2015 Matyti man lyg, bet gražūs. Mldc jog Alytaus nepamiršai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 31, 2015 Noriu priminti, kad dariau ne aš, bet yra ir daugiau. Tuoj įkelsiu, gal rasit savo miestą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 31, 2015 Na labai gražus, gaila nėra miesto su pavadinimu "Gargždai" Bet šaunuolis kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 31, 2015 Štai, radau dar keletą parašų: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 31, 2015 Klaipėda, Palanga kaip gražu. Esu kaunietis, bet norėčiau ten gyvent dėl jūros Gražūs darbeliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Šaunu kad daliniesi pravers Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Gražūs parašai, šaunuolis, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 31, 2015 Oooo.. ačiū. labai gražu. Pasiimsiu ir ne vieną. Šaunuolis kad bent ieškojai. Tikrai paspausiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 31, 2015 Gražūs, bet matyti :> Ačiū, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 o Sėnai ješkuojau ačiū kad pasidalinai su mūmis ) gauni žalia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Marlboro 3 Parašė Sausis 31, 2015 Telše mona miestas, ačiū kad dalinies pasinaudosiu :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 31, 2015 Man asmeniškai labiausiai patiko Kauno ir Klaipedos parašai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 31, 2015 Labai gražūs parašai bet dauguma yra matyti bent jau man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Gražūs, bet matyti parašai. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Parkour 32 Parašė Vasaris 1, 2015 Šitie seni ira, bet man patikti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 1, 2015 Labai gražūs parašai, šaunuolis, kad pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 1, 2015 Gražūs parašai,mldc kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose