Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 1, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Grey • Kokia jūsų idėja ?: Kad girdėtusi radija išlipus iš mašinos. • Išsamiai papasakokite apie idėją ?: Įsijungti radija (RC,M-1) mašinoje ir išlipus iš mašinos girdėtusi radijas sau ir kitiems bet ne tokiu garsu kaip mašinoje. • Kuo tai būtų naudinga serveriui ?: Naudos iš to nėra, nebent būtų toks geras muzikos foniukas žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 1, 2015 Mašinoje gali būti /radijas, o kaip išlipi iš mašinos gali būti /mp3, tik reikia nusipirkti, viskas paprasta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Prieš , mašinoje yra /radijas o lauke reikia nusipirkti mp3.. nereikia šito dalyko serveryje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 1, 2015 Aš taip pat nesutinku, tam yra mp3 kurį galima įsigyi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Vasaris 1, 2015 Prieš manau privažiuos draugų i vieną vietą pasileis skirtingas radijas ir bus xaosas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Tam yra /mp3, nors yra nepatogu kaskart rašyti šią komandą.. bet visvien, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Juk serverio elektronikos parduotuvėje yra MP3 grotuvas ;// Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Yra komanda /mp3, manau to tikrai užtenka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 1, 2015 Man nereikia 6 postu su to pačiu turiniu kad yra mp3, aš tai žinau bet šneku apie visai kita dalyka apie radija išlipus kad girdėtusi kiekvienam žaidėjui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Vasaris 1, 2015 Realiai nemanau,kad to tikrai reikėtų kadangi turime mp3 funkcija tai šiuo atvėju tai tikrai nereikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 1, 2015 Nemanau kad tai butu reikalinga serveriui, geriau siulyk kas butu tikrai naudinga serveriui. Aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Per daug nesąmonė būtų , jeigu pvz: daug mašinų vienoj vietoj tai tada mėsmalė išeitų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose