Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Sveiki!Kaip matote noriu pasiulyti dėl Vardas_Pavardė forumę,Rokai ir Aivarai,gal uždrauskite užsivadinti per Forumą Tik Vardų ar pavarde,viski čia žaidimas,tai siulau jog visi būtų su Vardas_Pavardė forume išimtys (Serverio Savininkai),nes pagalvokite bus daug tokiu pačiu vardu,bus sumaištis ir panašiai.Pirmin freeposteriai ,Prijemu kritikas. Ignas Bandito German_Lexolite Life_Stile 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Aš už, nes dabar būtų makalynė, jeigu vardai bus tik Ernis_Kėšas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 23, 2014 Kol yra tik forumas nematau tikslo tai daryti. Kai atsidarys pats serveris galima būtų įvesti tokią taisyklę. Dabartiniu laikotarpiu manau ir taip gerai, man asmeniškai netrukdo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Aš už, labai gera įdėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 26, 2014 Už nes kiti gali užsiregistruoti pvz tavo nick pvz aš pasivadines būčiau Paulius o kitas prisiregistruotu Paulius_Slender ir tasai galėtu pildyti belekaip kad mane įtrauktu į juodajį sarašą, o dėl savininkų tai jie gali būti pasivadine kaip nori jie vistiek gal nelis ten labai į darbus ir akivaiždiai matysis ar jisai Serverio pgr adminas ar jisai apgavikas nes kai prisiregistruos neturės nei reputacijos nei postu net nerašis kad jisai savininkas nei raudonai jo nerodys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 27, 2014 Erni mldc gera įdėja. UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 A tu durns? Gi Rokas ir Aivaras neturi pavardenio, tai kaip čia dabar. Nežinau, tiesiog pakomentavau, bet nuomonės neturiu.. ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 28, 2014 Na manau kaip nori jie, vistiek anketą kai pildai tai rašai V_P savo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Sausis 5, 2015 Koks skirtumaz Erni kas kaip usivadines pvz va TOSKE sexius usirase sau va nicka ir gerai nematau cia problemos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Sausis 5, 2015 Manau, kad ši idėja visai be prasmė, kiti žmonės nori užsivadinti savo vardais pvz: Rokas, Aivaras, Arvydas. Koks skirtumas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Sausis 5, 2015 Poto manau išspręs šią problemą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 5, 2015 Su laiku viskas pasikeis, manau kai startuos serverys, ir išrinks serverio komanda, tai viskas bus sutvarkyta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
S'Džo 11 Parašė Sausis 5, 2015 Visalaik bus susimaišančių, nors pvž ir mano galėtu bet nebus nes jis mano unique sugalvotas šeip aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Sausis 6, 2015 Aš prieš šia idėja..Kam tai reikalinga? Ką labai trugdo tai kad kai kurie užsivardine ne savo žaidimo V_P o realiu vardu? Tai geriau tegul padaro kad po avataru tiesiog rodytu Vardas_Pavarde.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 6, 2015 Už,bet su sąlygą jeigu bus forumo vip'ai sukurti jie galės keistis ir į Vardą ar Pavarde. Darrel_Johnson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 8, 2015 Aš taipat už nes dabar tikrai nekaip atrodo tie nick kurie dabar usiregine be V_P tegu lieko o kur nauji usiregins butinai butu su V_P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 8, 2015 Gera idėja,pgr administracija galėtų ir taip pasidaryt,o nickai netik su Vardu_Pavarde [su taškias ir pnš] būtų ''rare'' Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 9, 2015 sauni ideja tikrai turi buti igivendinta greitu metu mano manymu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 9, 2015 Man tai nepatinka kai reikia V_P uživadint, geriau kad galima būtų kaip nori, o žaidėjo informacijoje rašytų V_P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 9, 2015 Man tai nera nejokio skyrtomo :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 21, 2015 Aš UŽ. Tik dar galėtu pasivadinti tokiu nick'u kaip ir žaidime. Mano manymu eitu geriau atpažinti žmones. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose