James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 23, 2014 Simple sigas [ nesu profas ant to ] bg - http://greenside.lt/index.php?/topic/138-low-poly-style-job/ Tekstas - Bira Erik_Reflex Karolis_Sudoku Camel_Active 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 23, 2014 Na visai gražu, bet galėtu būti, Truputi šviesesnis pagal mane ir tas užrašas kažkaip pešasi su Šale bei melyna ar pilka spalva na nežinau to teksto spalva galėjo būti truputi kitokia ir šviesnis paveiksliukas sėkmės tobulėjant ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Man visai patiko,kadangi greenside Gerbiu šį projektą ir žmones kurie jame yra Sėkmės tau tobulėjant rimtai labai gražus net ant dekstopo tikna !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 Manau reikėjo kitokia spalva dėti tą greenside, visgi kažkas siejasi su žalia spalva tai manau tenai ji ir būtų tikusi labiausiai, o šjp tai visai nieko, mldc.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Va dabar viska sugadinai, su ps pagažinimais "ale", tas cc viska sugadino... ahh. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 23, 2014 Na pusiau toks darbelis, galėjai teksta į apačia nuleist, ir sumažint, nes beveik nesimato per tuos medžius. Čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 23, 2014 Va dabar viska sugadinai, su ps pagažinimais "ale", tas cc viska sugadino... ahh. žn ;D nemoku su tuo ps Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražus tik ta juostą manau reikėjo apačioje daryti gal visai nieko atrodytų. Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Sveikinu visus su Veledom hehe grazu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Na visai gal ir nieko darbelis tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Nėra tobulas, tačiau nėra ir prastas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 25, 2014 Neblogas darbelis, galėjo šviesesnis būt. +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ekmo_Smith 3 Parašė Gruodis 25, 2014 Pavadinimą biški žemiau nuleisti galėjai, viskas kita gražiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 25, 2014 Puse velnio toks. Aš kaip žalias man geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 Man labai patiko, pavadinimus reikejo nuleisti žemiau. Carlos_Riverry 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kulvierstukas_Tony 0 Parašė Sausis 2, 2015 Patiko, netgi labai spaudžiu dešne Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose