Maksim_Veselov 23 Parašė Lapkritis 19, 2015 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Pradėjau žaisti šiandiena. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serverius žaidžiu jau apie 3 - 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Žaidimų forumo, bėje daug draugų čia žaidžia. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris gan įdomus savo map darbais, sistemomis, bei mane tenkina žaidėjų skaičius, nei per daug nei per mažai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nevįgdžiau apmokymų nes draugas sakė kad užima daug laiko. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Neteko dirbti nei vieno darbo. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sudėtinga. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Dažnai, sunku priprasti prie Map'o. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Tiesa pasakius buvau. Jo nick'as buvo Ridas_Drift Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Visko užtenka. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau /padmins, padėjo greitai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neteko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos pakanka. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kol kas man viskas patinka Jeremy_CLark Terrance_Velaquez Kapishonas_Bond 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 20, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose