Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 1, 2015 Avatarus kūriau ne aš radau viename RP projekte, bet jie man patiko tai noriu ir su jumis pasidalinti GERO NAUDOJIMO Lukas Front Mark_Blue Vendelis_Savas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Vasaris 1, 2015 Gan gražūs avatarai kaip tik atskleisti savo asmenybei,bet pats tokių nenaudočiau :/ Dėkui tau ,kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Visi gražus tokie kitokie nei įprasti avatarai šaunuolis tokiu daugiau padaryk jai nesunku Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 1, 2015 Patiko pirmoj ir antroj eilutei pirmi avatarai . Šaunu kad daliniesi išskirtiniais avatarais .Padaryk man GFX temas savo patikrink :XD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 1, 2015 Tokie fun avatarčikai. pasiimsiu ateitį panaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 Na nežinau kaip jums, bet man nelabai patiko, tokie nelabai. Bet šaunuolis, jei tu dariai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Vasaris 1, 2015 holly nigaz. seip tai patiko, tokie neiprasti, kazkas naujo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 1, 2015 Nu gražus šeip visai tokie avatarai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 1, 2015 Tokie tikrai ne įprasti, visai patiko man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 1, 2015 CITUOJU "Avatarus kūriau ne aš radau viename RP projekte, bet jie man patiko tai noriu ir su jumis pasidalinti :)" Gal nefreepostinkit, paskaitykit kas rašoma Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Džiugu, kad nesakai jog "daliniesi savo avatarais" nes tokių melagių tiek daug. Ir liuks, kad daliniesi nes avatarai iš ties labai gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Corleone 0 Parašė Vasaris 1, 2015 Nepatiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Dėkui , kad daliniesi savo kitiokiais avatarais! Būtinai paimsiu keletą į savo kolekciją! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 1, 2015 Kokybė kažkokia lieva, o šiaip gal nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Visai nieko tokie avatarai šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose