INC_Forg1v1nG 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Sveiki visi! Noriu jums pristatyti mano Youtube kanalą. Kuriame aš kuriu League of legend montažus. Manau čia tikrai nestingsta Lol'o žaidėjų fanų tad galvoju galbūt užeisite ir pasižvalgysite po mano dar nedidelį bet įdomų kanalą Tuo užsiiminėju kažkur 3 mėnesius ( montažinimu, video sukimu ir pnš) Tad gal per daug nepeiksite galbūt pagirsite o gal ir patarsite kažką būtų malonu jeigu atsirastų žmonių kurie taipat nori kažkokios pagalbos arba galbūt daro kažką panašaus. ( kažkur už poros savaičių žadu išleist naują Graves arba Vayne montažą galbūt jūs man padėsite apsispresti katrą montažą kurti). Palikite komentarą ir geros dienos !!! ačiū už dėmesį. Patiko ? užmesk Like bei palik komentarą Taip pat nepamiršk uždėt Like/Subscribe ant mano kanalo jog jis ir toliau klestėtų. Geros dienos !!!! Youtube kanalas: https://www.youtube.com/channel/UClD2Xehp_7bjnVOV2TEM_9w/feed Mantas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Vasaris 1, 2015 Didesniu šriftu parašyt negalėjai ?Nes nematau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Vasaris 1, 2015 Biški raides sumažink nes atrodo tai kraupiai, dėk išvis 64 dydi .. *cenzūra* jai rašai tai rašyk normaliai o ne nesąmones daryk, šlykštu skaityt net Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 1, 2015 Klausimas , kokioj divizijoj dabar sėdi ir kur buvai S4 ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
INC_Forg1v1nG 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Klausimas , kokioj divizijoj dabar sėdi ir kur buvai S4 ? Sėdėjau Platinum 4 kai buvau weste perėjau į eastą taipat pasiekiau platinum 4 dabar dar nei placementų nesulošęs iš 10 dar tik vieną žaidęs tai dar nežinau kur numes rioto galybė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 Na sekmės su kanalu, reikės pažiurėt ką ten gero turi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Captain_Teemo 1 Parašė Vasaris 1, 2015 jokio įdomumo nematau, žiūrėt kaip unranked scrubas žaidžia lolą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Iš šrifto dydžio matosi tavo amžius didesniu šriftu negalėjai parašyti ? Nereikia girtis mano kanalas : ) aš irgi galiu sukurti sėkmės tau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 3, 2015 Nebloga tavo rekcija su katarina like that Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose