Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fernando Black. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Derrick_West. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/kQeq6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derrick_West 64 Parašė Lapkritis 21, 2015 Manau ,tai nėra joks apgaudinėjimas . Apgaudinėjimas yra tuomet kai ką nors apgauni. O ,čia aiškiai matosi . Derrick_West vipams : Jūs išmestas iš darbo. O ne Direktorius jus išmetė iš darbo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 Manau ,tai nėra joks apgaudinėjimas . Apgaudinėjimas yra tuomet kai ką nors apgauni. O ,čia aiškiai matosi . Derrick_West vipams : Jūs išmestas iš darbo. O ne Direktorius jus išmetė iš darbo. Nesvarbu kodėl žaidėjai man skundžiausi, jog apgaudinėji ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derrick_West 64 Parašė Lapkritis 21, 2015 Nesvarbu kodėl žaidėjai man skundžiausi, jog apgaudinėji ? Įrodyk kad jie skundžiasi . Aš tikrai nemanau kad skundėsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 Įrodyk kad jie skundžiasi . Aš tikrai nemanau kad skundėsi. Gerai tuoj bus įrodymai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 as skundziuosi apie tave derrickai as jau i direktoriu kreipiausi per tave uz ka ismete is dabo + as dirbau medkirciu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derrick_West 64 Parašė Lapkritis 21, 2015 as skundziuosi apie tave derrickai as jau i direktoriu kreipiausi per tave uz ka ismete is dabo + as dirbau medkirciu Fernando čia tavo įrodymai ? :DD Nebejuokink. Street_Nmz , įrodyk jog tu vipas ... Ir medkirčiai neturi direktoriaus tai nesapaliok. Ir aplamai jei tu ir vipas , turėtum matyti jog rašo : Derrick_West vipams : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 21, 2015 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose