Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.4] Mašinos avarinė signalizacija.

Sirioga_Master

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sirioga_Master


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mašinos avarinė signalizacija - Siūlau padaryti avarinį signalą, kai išlipi iš mašinos ir įjungi avarinį kad parodytu kad transportui kažkas yra ar tu esi kažkur greit nubėgęs kaip tikrame gyvenime :D. Nes dabar būna labai dažnos situacijos kad palieki mašina gatvėje (prie bortiko gražiai kažkur), nueini į pvz:elektronikos parduotuvę, išeini ir jau mašinos nėra. Mechanikas jau nutempęs į KMA nors tu tik norėjai greit užsukti nusipirkti ten kokį telefoną. O su avariniu mechanikas žinotu kad mašina laikinai tikrais pastatyta ar jei gedimas tai iškarto galėtu atkreipti dėmėsį. Nu ir taip būtų visai smagu kad dar labiau serveryje transportas būtų padarytas kaip tikrame gyvenime :)


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagerintu transporto priemones. Ir padėtu žaidėjams išvengti mokesčių už kma nes ir taip labai yra sunku užsidirbti pinigus šitame serveryje.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)Automobilio-avarinio-signalo-mygtukas-28


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš tikrai už , kadangi mašiną nutempę mechanikai ne kartą buvo , nors trumpam kur nors užsukau. Dar siūlau , kad po avarinio įjungimo ~30 sekundžių ar daugiau , mechanikas negalėtų prikabinti mašinos , nes dažnai būna pyktybiškų mechanikų..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku su šia idėja, kadangi tikrai mechanikams niežta pirštai paspausti "+" mygtuką kai joje nėra vairuotojo.


Manau jeigu būtų avariniai įjungti neleistu mechanikams jos prikabinti, bet ir žaidėjai turėtų tas mašinas statyti šaligatvyje, o ne vidurį kelio ir į jungti avarinį, plius jeigu mašina būtų su įjungtais avariniais galėtų mašinai mažėti elektra, nes būtų tokių bajerių, kad pasistatys belekur mašiną, įjungs avarinį ir eis kur nors, o baigus elektrai avariniai tiesiog dingtų.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.