Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 čia su overlay Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 280 Parašė Gruodis 23, 2014 Nežinau, tekstas nekoks, nu bent jau man tai nepatiko, sorry. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 Preitas darbas buvo gerokai geresnis, bet ir šitas neblogas. Nesustumk ir tęsk tai ką darai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Gruodis 23, 2014 Nu ką žinau, su tekstu daugiau padirbėk, nes šitas nelabai man patinka, šiaip niblogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 23, 2014 Nežinau, tekstas nekoks, nu bent jau man tai nepatiko, sorry. Preitas darbas buvo gerokai geresnis, bet ir šitas neblogas. Nesustumk ir tęsk tai ką darai. šį dariau vakar maždaug ~ 3h iš neturėjimo ką veikt, šiandien pamačiau .png gfx papkėj, ir pažėjau psd nuėjęs patobulinau biškį prieš tai buvo tikrai žiauresnis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Gruodis 23, 2014 O man kaiptik patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Man atrado jog čia paprastas darbelis,bet nieko toks 10/8 kažkur,sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Pirmas gražus antras nelabai toks paveksliukas irgi toks jau nelabai kažka manau geresiau padaryt gali. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Tas burbulas kaip skype nepatiko "Žalias", kažką kito galėjai įterpt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Nice nice grazu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Neblogas darbas,bet galėjai pasistengti ir gražesni sukurti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Visai nieko, lauksime kitų tavo darbų ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Visai geri, norėčiau pamatyti daugiau tavo darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
gandriukai 311 Parašė Gruodis 24, 2014 Iš edgos galerijos, jokios reklamos, vieteles prablurinau. Atsitiktinumai? i see big progress here Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 24, 2014 Iš edgos galerijos, jokios reklamos, galit trint temą. Atsitiktinumai? .psd reik? aš ir dariau tą darbą, ir mano vartotojas yra Justin_Gonzales vartotojas, gandriuk tu *cenzūra* [ turiu lygiai to pačio darbalaukio, kuris yra citatoje, ir dabartinio ] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
gandriukai 311 Parašė Gruodis 24, 2014 .psd reik? aš ir dariau tą darbą, ir mano vartotojas yra Justin_Gonzales vartotojas, gandriuk tu *cenzūra* [ turiu lygiai to pačio darbalaukio, kuris yra citatoje, ir dabartinio ] šaunu kad darei jį, o tada kam ieškot du kartus laimės su tuo pačiu darbu, bet kas pažiūrėjęs gali įžvelgti didelius panašumus. Tobulėk, kurk kažką naujo, du kartus tos pačios prekės vienai auditorijai neparduosi. ir btw, nežinai kodėl hl2 logotipas taip sutamta su tavo shape? ai žinau, half life nukopijavo nuo tavęs. kurk kažką naujo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 24, 2014 šaunu kad darei jį, o tada kam ieškot du kartus laimės su tuo pačiu darbu, bet kas pažiūrėjęs gali įžvelgti didelius panašumus. Tobulėk, kurk kažką naujo, du kartus tos pačios prekės vienai auditorijai neparduosi. ir btw, nežinai kodėl hl2 logotipas taip sutamta su tavo shape? ai žinau, half life nukopijavo nuo tavęs. kurk kažką naujo žinai prieš kiek laiko tas darbas buvo darytas, ir tavo manymu ieškodamas idėjos ieškočiau halflife logo ar kažko panašaus? nemanau.. tą formą dariau iš galvos, nori tikėk nori ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
gandriukai 311 Parašė Gruodis 24, 2014 žinai prieš kiek laiko tas darbas buvo darytas, ir tavo manymu ieškodamas idėjos ieškočiau halflife logo ar kažko panašaus? nemanau.. tą formą dariau iš galvos, nori tikėk nori ne. nori pasakyt, kad šitą darbą jau buvai pasidaręs prieš porą metų, tik dabar įkėlei? :DD labai norėčiau pažiūrėt su kuo ir kaip piešiai, net ir bet kam piešiant tokio lygumo padaryt praktiškai neįmanoma. gali nebesimazint, perskaityk ką pats parašei, suprasi, koks fainas esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Gruodis 24, 2014 jo tikrai tu kūreitaigi daug mačiau darbų kur tu nukopinęs esi.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Man asmeniškai patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Pirmas labiau patiko , galbūt per daug tu snaigių arba jos per didelės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose