Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Sveiki per tokį trumpą laiką surinkau 8 asmenų redakcijos komandą, su kurią per šiandieną nuveikėme labai daug ką štai ir jums pristatau laikraščio leidinį numerį 2. Žiema sparčiai artėja į mūsų kiemus, sulaukėme serveryje pirmojo sniego su džiaugsmu pasitiko redakcijos skyrius. Tikimės, jog serveryje nesukels nemalonumų, o mechanikus sukels ant kojų patariame žaidėjams keistis savo automobilio ratus į žiemines padangas. GATVĖSE IŠBANDO SAVO JĖGAS REDAKCIJOS SKYRIAUS VEDĖJAI IR JIEMS NEBLOGAI SEKASI. TIKIMĖS ATEITYJE DAR KAŽKĄ PANAŠAUS PABANDYTI ARBA BANDYSIM STREET WORKOUT. Serveryje pastebėjome žmogų bandantį nusižudyti bandėme sustabdyti ir išgelbėjime žmogaus gyvybę tikimės tai nebepasikartos. Ir civilis sakė labai dėkingas yra redakcijos atstovams už išgelbėta jo gyvybę, tikimės žaidėjas nebekartos tokių pačių klaidų. Į avariją pateko "Street_Nmz" per 15 sekundžių atskubėjo medicinos centro pagalbos darbuotojas ir suteikė pirmąją pagalbą. Šaunuoliai medicinos centro darbuotojai, jog gelbstite žaidėjų gyvybes ir greitai reguojate į pagalbos šūkį. Linksminamės serveryje ant tilto su skyriaus vedėjais buvo linksma. Pacanas - rimtas. Kazuto - šelmis išdykėlis. Panelė - fainuolė. Laikas pažadinti žvėriuką, tikimės jog nebus liūdnų pasekmių. Tikimės serveryje stotelės liks sveikos ir nebus problemų. Šėlstame su Panele Vokiete sutiko pasidaryti bendrą nuotrauką tikimės, jog bus daugiau tokių atvejų. Rašiau šį kartą mažai, jog žaidėjams nebūtų nuobodu skaityti trumpai ir aiškiai, bei litanijų stengiausi nerašyti. Dėkoju redakcijos komandai. Bendziaks Orbit Justas_Dargis Super_Brother 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nacė ★ 137 Parašė Lapkritis 28, 2015 Sveiki per tokį trumpą laiką surinkau 8 asmenų redakcijos komandą, su kurią per šiandieną nuveikėme labai daug ką štai ir jums pristatau laikraščio leidinį numerį 2. Žiema sparčiai artėja į mūsų kiemus, sulaukėme serveryje pirmojo sniego su džiaugsmu pasitiko redakcijos skyrius. GATVĖSE IŠBANDO SAVO JĖGAS REDAKCIJOS SKYRIAUS VEDĖJAI IR JIEMS NEBLOGAI SEKASI. Serveryje pastebėjome žmogų bandantį nusižudyti bandėme sustabdyti ir išgelbėjime žmogaus gyvybę tikimės tai nebepasikartos. Į avariją pateko "Street_Nmz" per 15 sekundžių atskubėjo medicinos centro pagalbos darbuotojas ir suteikė pirmąją pagalbą. Linksminamės serveryje ant tilto su skyriaus vedėjais buvo linksma. Laikas pažadinti žvėriuką, tikimės jog nebus liūdnų pasekmių. Šėlstame su Panele Vokiete sutiko pasidaryti bendrą nuotrauką Rašiau šį kartą mažai, jog žaidėjams nebūtų nuobodu skaityti trumpai ir aiškiai, bei litanijų stengiausi nerašyti. Dėkoju redakcijos komandai. Labai Faina. Spaudžiu Patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Lapkritis 28, 2015 Mano manymų, trūko daugiau informacijos[teksto] apibūdinanti tą paveiksliuką, reikėjo kažką įdomesnio prie jo pridurt, taip pat ir pakurt istorijos Dar manau, kad reiktų daugiau medžiagos - nuotraukų/video, taip pat nuotraukos nėra pačios įspūdingiausios, kasdieniai įvykiai, per mažai veiksmo matytis juose. Bent jau tokia mano nuomonė. Tikiuosi, su kitu laikraščių patobulėsit. Sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Mano manymų, trūko daugiau informacijos[teksto] apibūdinanti tą paveiksliuką, reikėjo kažką įdomesnio prie jo pridurt, taip pat ir pakurt istorijos Dar manau, kad reiktų daugiau medžiagos - nuotraukų/video, taip pat nuotraukos nėra pačios įspūdingiausios, kasdieniai įvykiai, per mažai veiksmo matytis juose. Bent jau tokia mano nuomonė. Tikiuosi, su kitu laikraščių patobulėsit. Sėkmės Mano manymu 1 laikraštis išėjo daug geriau daugiau aprašiau, bet pasistenksiu dabar prirašyti pridėti daugiau informacijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frankis_Buggatiz 1.074 Parašė Lapkritis 28, 2015 Nu ką žinau , kažkokias pievas truputėli rašot , net neįdomu skaityti buvo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Nu ką žinau , kažkokias pievas truputėli rašot , net neįdomu skaityti buvo... Žinau šiame laikraštyje galbūt ir pievos, kitame laikraštyje žadame nustebinti, nes jau renkame informaciją kitam leidiniui, o jis bus rytoj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
KKirigaya 43 Parašė Lapkritis 28, 2015 Gražiai viskas, buvo malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Gražiai viskas, buvo malonu Labai ačiū. Tikimės bus ir kitą kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_.Never 6 Parašė Lapkritis 28, 2015 Gražu aš dalyvauti irgi noriu bet manes nepriima as esu saunus zmogeliukas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Gražu aš dalyvauti irgi noriu bet manes nepriima as esu saunus zmogeliukas Žinau, bet kai užaugsi už 3 metų priimsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Lapkritis 28, 2015 Šaunu, jog kuriat, stengiatės, tačiau tos išgalvotos istorijos greit atsibos skaitytojams( jei jau dabar neatsibodo ), tad patarčiau tuom nepiktnaudžiaut ir daugiau rašyti apie patį serverį - atnaujinimai, naujienos iš savininkų pusės, nauji žmonės pareigose, įvairūs intervių ir panašūs dalykai, kurie yra aktualūs serverio žaidėjams, o ir pats laikraštis atliktų savo funkciją - informuotų žaidėjus apie pasikeitimus ir naujoves, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Šaunu, jog kuriat, stengiatės, tačiau tos išgalvotos istorijos greit atsibos skaitytojams( jei jau dabar neatsibodo ), tad patarčiau tuom nepiktnaudžiaut ir daugiau rašyti apie patį serverį - atnaujinimai, naujienos iš savininkų pusės, nauji žmonės pareigose, įvairūs intervių ir panašūs dalykai, kurie yra aktualūs serverio žaidėjams, o ir pats laikraštis atliktų savo funkciją - informuotų žaidėjus apie pasikeitimus ir naujoves, sėkmės. Ačiū už šaunią įdėja ji bus įgivendinta, bei bus vakaras teamspeake kuriame bus interviu iš serverio žvaigždžių, kurie turi pareigas ir bus įrašomas video ir patalpinamas į forumą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Gruodis 12, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose