Daumis_Jeremy 727 Parašė Lapkritis 29, 2015 Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Keli komantarai apie darbus: Turėjau šokių tokių nuotraukų, su jomis kažką padaryt bandžiau. Vertinkit, kritika - mokymasis iš klaidų. Grafikos darbai (min. 2): Mantas_Jameson Danielius_Daims #Deivydas 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Lapkritis 29, 2015 Už mano geresnį, bet ką jau padarysi. Draugiškas patarimas kitą kartą įdėk daugiau pastangų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Deivydas 0 Parašė Gruodis 6, 2015 1 labai gražus ir 3 patiko bet 2 nelabai manau galėtum kažką su serveriu pakurti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Gruodis 6, 2015 kokie gražus darbai,man labai patiko,sekmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 6, 2015 paprasti bet gražūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Gruodis 6, 2015 Paprasti , bet gražus. Man iš ties patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Amandas 219 Parašė Gruodis 7, 2015 Nu ką žinau žinok kaip čia gražiau tau pasakyti. Ai nesvarbu žodžių nieko gero. Tekstas neblogas,bet tik tekstas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 15, 2015 Tema rakinama, nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose