Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

#Deivydas

Neaktyvus

  • 21

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.012 profilio peržiūros
  1. Serverį islamo valsytbė puola JOKE. MENTAI ANT ŽEMĖS IR TANKUI ŠRAIBAS BUČIUOJAT
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fernando Black. 2 Ar paspaudėt LIKE mygtuką [privaloma] ?: taip 3 Ar norit tokių event daugiau?: taip 4. Ar tikitės laimėti?: Taip / ne.
  3. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Standartas * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): Užrašas. * Ką užrašyti (tekstas/sub-Jtekstas) - Gangsteriukai - * Išsaugoti .PSD failą?: Taip * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Taip.
  4. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): 150x150 * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): Naujovės. * Ką užrašyti (tekstas/sub-Jtekstas FERNANDO BLACK * Išsaugoti .PSD failą?: Taip * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Taip.
  5. Medikų darbo parašas neįdomus, o šiai galėjai tu ženklų prie pavadinimo nedėti.
  6. Eglutės įžiebimas 19:00 val. (Lietuvos laiku). Dalinsim prizus, rinksim atsitiktinius prizų laimėtojus ir panašiai, todėl laukiam visi!

  7. * Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Standartas * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): SINAOLA CARTEL X13 * Išsaugoti .PSD failą?: Jo * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Taip. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Pasistenk. Vidurinį žmogų dėk į vaizdą kitus du iš šono nedėk kad jų nesimatytų,
  8. Mano manymu, jog įdėjai per daug efektų, o šiaip gražiai
  9. * Darbas: Parašas/LOGO * Dydis (pikseliais): STANDARTAS * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Sinaola Cartel X13 * Išsaugoti .PSD failą?: jo * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės. * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: jo. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): GAUJOS LOGO
  10. 1 labai gražus ir 3 patiko bet 2 nelabai manau galėtum kažką su serveriu pakurti.
  11. Gražūs galėtum padaryti su gaujomis ir darbais be pakvietimo kažką.
  12. Rokai prisijunk jei gali į teamspeka uždėk NUOSAVAME KANALE raidę.

  13. Kur tu matai keiksmažodį? Tu krč matosi atsilikęs nuo gyvenimo.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.