Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 23, 2014 Sveiki, noriu su jumis pasidalinti šiandienos FAMAS skill'u. Nežinau kodėl video nukerpa šonus labai, jeigu kas žinot kodėl taip yra, parašykit. :| Tap pat video daryti nemoku, todėl į patį "edit" nežiūrėkit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Paprasti killai... Nieko idomaus nėra,sėkmės tobulėti,jei nori pakviesti steam : motti* pažaisime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Nk gera, padarei ant galo Mini eisa ir sio... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Bruno net gražu žiurėti kaip gerai varai mldc, o klausimas visa laika filmuoji ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 23, 2014 Nk gera, padarei ant galo Mini eisa ir sio... Padaryk geriau, kažin ar ta "mini eisa" esi padares serveryje kuriame normalesni žaidžia. Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Gruodis 23, 2014 Žiūrau mėgsti burst fire, aš jį naudodavau tik iš toli, o šiaip spray'int labiau patikdavo. Dabar CS:GO kapoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 23, 2014 Žiūrau mėgsti burst fire, aš jį naudodavau tik iš toli, o šiaip spray'int labiau patikdavo. Dabar CS:GO kapoju. Pas mane burstai ir ant glocko eina. ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Nu toks puse velnio varai,bet ir aš taip galėčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Gruodis 23, 2014 Paprasta.bet tikrai grazu seknes toliau kapojant cs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Sėkmės tobulėjant žaidžiant Counter Strike 1.6. Mano favourite ginklas ant cs 1.6 famas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Paprasta, nerandu video kažkada rusha gera su famu //C// buvau padares -4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 23, 2014 Turėjau ir aš geresnių demo, bet windowsai buvo perrašyti. O čia tiesiog taip buvo išbandymas pažiūrėti ar pats kompiuteris nelagina filmuojant CS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Ant galo vistiek prasimetei , reikėjo su USP drožt . Aš tai būčiau pasakęs kad AIMAS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Benjaminas 20 Parašė Gruodis 26, 2014 Nieko gero, dar ne tokiu esu prisaudes, sekmes tobulejant ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 26, 2014 Nieko sunkaus, sekmes tobulejant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Gruodis 30, 2014 Nk gero, čj dar kokioj masofkej čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 31, 2014 Man atrodo, kad visai gerai jis čia pavarė . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Reakciją neblogą turi, geresnius kadrus nufilmavęs įklek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 Ahh, davai judėk prie cs go Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 25, 2015 Visai nieko, kad aš taip galėčiau pašaudyt, bet famas man ne prie širdies.AWP visados mano širdyje, o taip tai gražus editas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose