Justas_Dargis 6 Parašė Lapkritis 30, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė :Justas_Dargis Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Legend_Hugo Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Jis man parašė sveikas ir apsimetė iš atrankos kad dirba DPD ir turi tokį ranga kad gali apklausinėti darbuotojus ir sako einam i teamspeak aš sutikau.Apklausęs manęs jis paklausė kiek turi pinigu pasakiau privarėm prie verslo ir sako davai paskolink 50k tiek jam betrūksta iki verslo.bet aš juo jau buvau pasitikėjęs ir sakau bet tikrai gražinsi sako jo.daviau jam tuos eurus po to jis atsijunge po to paskui privarau prie to verslo matau kad jis net nepirko to verslo o įrodymu tai neturiu geru nes kalbėjom per teamspeak.Bet šiandien jam rašau gražink 50k ignorą meta ir viskas.Prašau padėkit. http://imgur.com/a/Qma5x Super_Brother Easy_Hard 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Super_Brother 4 Parašė Lapkritis 30, 2015 Sorry, kad komentuoju galiu patvirtinti kaip liudininkas Justas_Dargis Easy_Hard 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Lapkritis 30, 2015 Legend_Hugo turi lygiai 48 valandas atiduoti pinigus žaidėjui Justas_Dargis. Įrodymus privaloma įkelti čia. To nepadarius, Legend_Hugo praras savo žaidimo vartotoją. Easy_Hard 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The~faster 5 Parašė Gruodis 1, 2015 Pats, daviai pinigus nieko neprašiau, tik parodai kad daviai pinigus, o tie pinigai gali jau but išleisti. Įš irodymo nieko nepešt galima tokia čia ir priežiūra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Dargis 6 Parašė Gruodis 1, 2015 Pats, daviai pinigus nieko neprašiau, tik parodai kad daviai pinigus, o tie pinigai gali jau but išleisti. Įš irodymo nieko nepešt galima tokia čia ir priežiūra Gali čia nemeluoti pats sako duok ant verslo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The~faster 5 Parašė Gruodis 1, 2015 Pats, daviai pinigus nieko neprašiau, tik parodai kad daviai pinigus, o tie pinigai gali jau but išleisti. Įš irodymo nieko nepešt galima tokia čia ir priežiūra Gali čia nemeluoti pats sako duok ant verslo... Parodyk nuotrauką, pinigu jau seniai nebėra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 4, 2015 Nukentėjusima žaidėjui pinigai sugrąžinti. Apgavikas prarado vartotoją. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose