Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 3, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Genijus_Minas ✔ Koks tai pasiūlymas: Apie vestuves, lytinius aktus. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1)Taigi, manau serveryje būna tokių žmonių kurie nori susiporuoti, na jei negali gyvenime, tai kodėl ne linksmesniam žaidimui Serveryje , taigi idėja tame, kad reiktu sukurti Bažnyčia, o tam, kad jį būtų naudinga, tarkime ten galime su GUI LENTELE UŽSIREZIRVUOTI VESTUVĖS KADA, nustatytas laikas būna, ir tarkime ,jog jos įvyktu reikėtų ten sumokėti už vestuves kokius 50k €, ir paskui kažkur , moteris ir vyras, turi užlipti abudu ant atskiru kažkur PICKUP'u ir jie oficialiai bus serveryje vyras ir žmona. 2)Taip pat įvesti komanda kuri leistu būčiuoti, tai būtų /buciuoti [Vardas_Pavardė] , o kitas žmogus turėtų sutikti pasibučiuoti, nes tada čia viens kitą pradės bučiuoti 3)Toliau yra lytiniai aktai , turbūt įdomu čia visiems, ir visiems labai patiktu šitą idėja, pagal šitą video iš GTA žaidimo, galima būtų padaryti skriptą ar kažkas tokio, jog galima būtų tik interjere pas save namuose / bute mylėtis, parašius kažkokią komandą. 4)Toliau, negi tuo viskas ir pasibaigs, dėja NE, jog mylėtis patartina būtų parduotuvėje galima būtų nusipirkti prezervatyvų, jų nenusipirkus , lytinio akto metų įsiskverbtu nu žinot ;D ,ir tada būtų įdomiausią, na jokie ten kūdikiai negims, bet tesiog visą laiką bus bloga, moterei , taigi neturėjus prezervatyvo ir pasimylėjus, reikės darytis abortą, PAS MEDIKUS, kuris kainuotų nemaža suma pinigų apie 10.000 € ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: " Būtu unikalu ir kieta ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): KURIEMS NĖRA ,BENT 16 METŲ PATARTINA PASITARTI SU GYDYTOJU ARBA VAISTININKU PRIEŠ ŽIŪRINTI ŠITĄ VAIZDO KLIPA : Įdėjos autorius vodka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Vasaris 3, 2015 Nesamoninga ideja, jausi orgazama ar kaip cia suprasti i tas animacijas ziuredamas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 3, 2015 Nesamoninga ideja, jausi orgazama ar kaip cia suprasti i tas animacijas ziuredamas? O tu kaifa jauti kai važiuoji su krūta mašina pro mergas?(kalbu apie serveri) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Carrianas 8 Parašė Vasaris 3, 2015 Prieš, reiktų prisiminti, kad serverio žaidėjų amžiaus vidurkis yra 15 metų, todėl bent jau pagal mane tai priėjus tėvam prie kompiuterio pažiūrėt ką darai, o čia pasižiūri tu bobą dulkini, tikrai nieko gero nebūtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 3, 2015 Prieš, nesuprantu kam tokia idėja išvis reikalinga? Neišreikšiu savo visos nuomonės nes manau kad galiu įžeisti tam tikros amžiaus grupės vartotojus kuriems to trūksta. Jeremy_Williams 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 3, 2015 Žmones neužmirškite, kad čia be tos idėjos yra ir kitos 2 idėjos, tai komentuokite ir jas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 3, 2015 Nesuprantu bet čia tai jau nesamoningas pasiulymias visais šimtu procentu prieš... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Contabile 0 Parašė Vasaris 3, 2015 Negali realiame gyvenime pasilinksmint, tai sugalvojai bent žaidime paišdykauti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Xavis ^ 6 Parašė Vasaris 3, 2015 Role Play serveriui?- Taip. Čia?-Ne, nes ne tokio pobūdžio žaidimą susirinkusi jaunuomenė žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jim_Vegasas 36 Parašė Vasaris 3, 2015 Tu gal mažiau por*cenzūra*os žiūrėk Prieš, čia yra vaikų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 3, 2015 O ar tau pačiam yra 16 metų? Aš neesu toks, kad žiūrėčiau tokius video, tad aš UŽ VISAS PRIEŠ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vuzas 3 Parašė Vasaris 3, 2015 Man atrodo tau "majonezas" užspaudė smegenis,kokių vėju dar neprigalvosi? Tokiais pasiūlymais parodai,kad tau tik dabar teprasidėjo lytinis brendimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 3, 2015 O ar tau pačiam yra 16 metų? Aš neesu toks, kad žiūrėčiau tokius video, tad aš UŽ VISAS PRIEŠ! Taip man yra 16 metų Man atrodo tau "majonezas" užspaudė smegenis,kokių vėju dar neprigalvosi? Tokiais pasiūlymais parodai,kad tau tik dabar teprasidėjo lytinis brendimas. Paiūlymas galvotas ne mano o vodkos o man pasirodė uniklu tai ir pasiūliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Kam to reikia? Gi nežaidžiam kokių simsų kur daugintis reikia, čia esmė yra pasišaudyt, pasigaudyt, kažką paveikt o ne vaikus gimdyt... PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Captain_Teemo 1 Parašė Vasaris 3, 2015 (redaguota) nu :DDDDDDDDDDD "KEIKSMAŽODIS" , apsiverkiau graudesnio žmogaus įdėjos nesu matęs. PRIEŠ , nesamonė, dabar čia gėjų santuoką įteisinom , o dabar "KEIKSMAŽODIS" sex? nu rmt , tai davai vietoj greenside pasivadinam blueside - we love all gays and lesbians Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Bartkus 9 Parašė Vasaris 3, 2015 (redaguota) Už šią idėją: PRIEŠ. O klausimą "kodėl?", taip pat galiu argumentuoti. Paprasčiausiai į šią idėja reiktu įdėti daug pastangų bei darbo, tad tai tebūtų laiko gaišimas, kai tuo tarpu gali padaryti originalesnę/nuo pačio taško A iki paskutinio taško Z apgalvotą idėją. Redaguota Vasaris 5, 2015 Rokas_Bartkus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 3, 2015 Tikrai tikrai ne, kodėl? todėl kad tai nereikalingą, ką tu čia žaidžia daug 13-15 tai ką tu vienas iš jų *cenzūra*ysi prieš gts sex scenas? nežinai kas per svetainės tam skirtos, čia iš gta nori padaryti sekso puslapy. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Vasaris 3, 2015 Kas vyktų vestuvės už. Bet esu prieš, bobų dulkinimą, kadangi daugeliui vaikučių mamytė duotų beržinės rykštės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Vasaris 3, 2015 Dėl komandos /buciuoti ir vestuvių aš nieko prieš, galbūt tai galima būtų padaryti dėl įvairumo, maybe unikalumo, nors dėl vestuvių vis dar abejoju. Bet kitos tavo idėjos tiesiog netinka/negalimos šiai žaidėjų visuomenei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tuci. 1 Parašė Vasaris 3, 2015 Esminis dalykas yra tas, jog tavo taip norimo "lytinio akto" suprogramuoti nėra įmanoma. Nereikia vos tik šovus idėjai ją reikšt. Pirmą pagalvok, ar ji išvis turi kažkokią prasmę.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose