Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Siūlau padaryti mygtuką "Prikelti temą", taip mažiau rinksis postus ir nereiks rašyti "uP, BUMB, PRIKELIU". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Jo manau tai yra reikalinga,nes bus geriau negu Freepostai kažkokie,aš už ši pasiulymą.(Y) Reikėtu pagalvoti Rokui ir Aivarui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Aš manau irgi kad reiktu visai šio dalyko,tai ir aš sakau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Bus tikrai padaryta. Čia dar tik pradžia palauk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Aš tikrai už, gera įdėja. Tikiuosi, ji bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 27, 2014 Už ir manau kad bus ir po šios sistemos kai įdės FS pagal mane gal pradės bausti pvz kas rašys Prikeliu UP BUMP OPA ar dar koks nor sutrumpinimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 27, 2014 Gera idėja. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Šauni įdėja! Aš būtinai už, kodėl? Nes gi reikia kaškada prikelt temą ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose