Antoškee_Sopranoo 6 Parašė Gruodis 6, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Antoške_Soprano • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mašinom siulyčiau padaryti kad būtų galima nusipirkti papildomą baką ir būtų daugiau elektros, arba jį padidinti esama baka net nežinai kaip taip įvardinti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: lėčiau sėstu benzinas • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 6, 2015 Įdėja tikrai gera, bet nesuprantu kuo bezinas su elektra susije? Ir ką kiti pasakytu tai: Nebebus mechanikam tiek veiklos Bet aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antoškee_Sopranoo 6 Parašė Gruodis 6, 2015 Įdėja tikrai gera, bet nesuprantu kuo bezinas su elektra susije? Ir ką kiti pasakytu tai: Nebebus mechanikam tiek veiklos Bet aš už. kodėl? būtų tiesiog daugiau kuro būtų mašinoje tarkim nebe šimtas o 130 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Gruodis 6, 2015 ideja gera, gal ir butu neprosal kad kokius 130 idetu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Gruodis 6, 2015 Papildomo kaip ir ne bet padidinti jo talpa as sutikciau tikrai neprosal butu ji padidinti kokiais 20-30 litru Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 6, 2015 Jo padidinimas tikrai geras dalykas. Už kokį 5 000 ar ten 10 000 serverio valiutos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Gruodis 6, 2015 Už, bet būtent šį dalyką padaryti mechanikams, kad jie galėtų garaže keisti bako talpą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Gruodis 6, 2015 Šiaip idėja tikrai gera UŽ bet nemanau kad padarys šį dalyką nes tada mechanikams nebus iš to biznio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem Bradshaw` 0 Parašė Gruodis 6, 2015 ideja gera, gal ir butu neprosal kad kokius 130 idetu ideja gera, gal ir butu neprosal kad kokius 130 idetu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Gruodis 6, 2015 Tiesiog siūlyčiau, kad kiekvienai transporto priemonei reiktu padaryti skirtingus elektros iškrovas. T.y pvž kokiai nrg greičiau elektra naudojasi, nei pvž ten sanchez motociklui. Zygimantas_Hard John Carlo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Gruodis 6, 2015 Aš už įdėją. Bet reiktų tarkim papildoma Elektros bakeli pirkti pas mechanikus kurį jie ir įdiegtu už tam tikrą piniginę sumą. Jeigu tai būtų susieta su mechanikais būčiau už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Aš taip pat už, derėtų įgyvendinti šį pasiūlymą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lothalérith 157 Parašė Birželis 3, 2016 Prieš.. nes tam skirtos Mechanikų firmos darbuotojai, kad galėtum juos išsikviesti ir pasikrauti energijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor'Vernik 62 Parašė Birželis 3, 2016 "Bakelis elektros" nu kažinau aš šeip prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose