Frankis_Buggatiz 1.074 Parašė Gruodis 12, 2015 Sveiki , tai vieni iš pirmųjų mano parašų , kuriais dalinuosi su jumis Jeigu surinksiu kažkiek rep'ų ir jums patiks , tada įkelsiu daugiau. Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Frankis_Buggatiz Keli komentarai apie darbus: - Grafikos darbai (min. 2): LENKAS Mantis_Kent David_Gazer 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Gruodis 12, 2015 Labai gražūs parašai vieną tikrai nusivoksiu ir panaudosiu , sekmės tau toliau kuriant ir būtinai sukelk čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Gruodis 12, 2015 Gan gražus parašai,man labai patiko,sekmės tau toliau kurk daugiau tokiu parašu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Gruodis 15, 2015 Yra neblogų parašu , man iš esmės dauguma patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Gruodis 15, 2015 Visai neblogi , kurk toliau , reiks pasiimti kurį nors. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_Shake 44 Parašė Gruodis 16, 2015 Visi matyti bei gražūs, šaunu jog dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 16, 2015 Neblogi parašiukai, vieną pavogsiu Spaudžiu žalią Norėčiau dar pamatyti tokių tavo darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Gruodis 16, 2015 Gražuoliukai paspausiu patinka mygtuką lauksim sekančių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Label 160 Parašė Gruodis 16, 2015 Gražūs parašiukai tikėjaus ir audi atrast Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logan_Wilson 999 Parašė Gruodis 16, 2015 Šaunus parašai, bet visi matyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 28, 2015 Tema rakinama Nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose