Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 5, 2015 Swall, sukūriau paprastą intro, galbūt kas kursit klipus apie serverį and stuff, galėsit panaudot. Daryta Su Ae. Galit #pavertint. Pasijunk HD, pls. True_Mobster Jack Montecarlo Žilvinas* 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 5, 2015 Šiaip darbas neblogas, bet norėjosi, kad aplink pavadinimą būtų juodas apvadas bei kažkur matytusi subtekstas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Vasaris 5, 2015 Man asmeniškai labai gražu, tik pabaigoj truko kažko. (8 žodžiai.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Vasaris 5, 2015 Tikrai gražus intro, tikriausiai kai kursiu video panaudosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 5, 2015 Tikrai gražus intro, tikriausiai kai kursiu video panaudosiu Nu tai jeigu nemokėsi parsisiūsti iš youtubės, parašyk man į až, nusiūsiu tau jį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Vasaris 5, 2015 Visai nieko intro,šaunuolis taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Mantas_Fix 0 Parašė Vasaris 5, 2015 Man gražuu Tikrai tiktu prie kokio nors serverio video šis intro Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 5, 2015 Man patiko, tik reiktu manau kažkokio garso :/ Night_Side 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Vasaris 5, 2015 Su tekstu dar reikėtu padirbėti, taip pat ir garso efekto reiktu. Night_Side 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 5, 2015 Grąžiai čia intro padaryta. Man labai patiko Sėkmės lauksim kitų serverio intro! Night_Side 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 5, 2015 Man patiko, tik reiktu manau kažkokio garso :/ Aww, Pofka ačiū. Atvirai tai norėjau dėti šitą gabalą ,bet jeigu kuriem reikės to intro tai patys užsidės muziką. Mindaugas_Parkour 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 5, 2015 Kaip jau pasirodo tas greenside.lt nelabai man tas jo šriftas gražus, na bet atrodo gerai darbas atliktas. Night_Side 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacob_Fozzy 4 Parašė Vasaris 5, 2015 Visas grožis yra tada kaip darbas yra paprastas o čia galiu teigti jog darbas yra paprastas ir labai gražus. Night_Side 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 5, 2015 Toks simple, bet patiko, bet galetu būtį bšk įlgesnis. vistiek paspausiu žalia už darbą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 6, 2015 Labai gražūs intro spaudžiu patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Shadow 1 Parašė Vasaris 6, 2015 Mano manymu šį intro bus galima panaudoti kaip oficialaus GreenSide YouTube kanalo intro. Šaunuolis kad laiką leidi ne veltui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Vasaris 6, 2015 (redaguota) Gražu,man patiko +Rep Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 7, 2015 Bielka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 6, 2015 Mano manymu šį intro bus galima panaudoti kaip oficialaus GreenSide YouTube kanalo intro. Šaunuolis kad laiką leidi ne veltui Dėkui, būtų tikrai smagu, jeigu panaudotu, bet čia per daug paprastas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jim_Vegasas 36 Parašė Vasaris 6, 2015 Norėjosi 3d teksto, manau būtų atrodę daug geriau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Malboro 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Gera intro mldc šaunuolis.Sėkmės toliau kuriant video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Montecarlo 15 Parašė Vasaris 7, 2015 Numesk man parsisiuntimo linką į AŽ jei gali. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 13 Parašė Vasaris 7, 2015 Šiaip tai neblogas, bet man tas šviesumas iš abiejų žodžio pusių nelabai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 8, 2015 ot toks visai nieko, maladiec, nenustok kūręs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Vasaris 8, 2015 Pakeisk teksto spalva,tada G ir S raides padaryk zalias ir pritaikyk logotipa,salut Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Vasaris 8, 2015 Gražus viedo labai patiko , šaunuolis Tomai Jim_Morrison Impressible_Lauriz Linas'Dpro 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose