Gun_Dealer 3 Parašė Vasaris 5, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Algiusis_Bondas✔ Koks tai pasiūlymas:Siūlau padaryti jog rodytų pražaistą laiką✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Serveryje mačiau kad rodo tik dienos pražaista laiką, o aš siūlau kad rodytų pražaista laiką nuo užsiregistravimo✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų galima pamatyt kiek valandų esi pražaidęs nuo užsiregistravimo✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 5, 2015 Yra jau toks dalykas tik jis rodomas dar minutėmis kiek mačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Vasaris 5, 2015 Yra jau toks dalykas tik jis rodomas dar minutėmis kiek mačiau. Na ten buvo kiek per diena min pražaidiai bet ne visą laiką aš sakau už šita idėja tikrai tiktu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 5, 2015 Kam to reikia? Aš manau iš vis tokių dalykų nereikia daryt... tai tik apkrovos ir pnš. Arba jei daryt, tai tik tas kas svarbiausia, o čia nėra svarbus dalykas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gun_Dealer 3 Parašė Vasaris 5, 2015 Yra jau toks dalykas tik jis rodomas dar minutėmis kiek mačiau. Nerodo, va tik ką rodo : http://www.part.lt/img/80659730a8af4ed6425b2ad0c3716b87104.PNG Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Vasaris 5, 2015 Mano manymu tai nereikalinga, tik atims administracijai laiko... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Vasaris 5, 2015 Nemanau, jog šis dalykas reikalingas. Pražaistą laiką galima matyti pagal patirties skaičių, o valandos praleistos serveryje /info lentelėje visai nereikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Night_Side 0 Parašė Vasaris 5, 2015 Nemanau kad tai yra labai reikalinga... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 6, 2015 O aš kaip tik manau, kad tai yra reikalinga, ir nemanau, jog nuo to atsitiks kažkas blogo. Manau daugeliui būtų įdomu pažiūrėti savo pražaisto laiko statistiką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose