Deivis Stifleris 72 Parašė Vasaris 5, 2015 Sugalvojau sukurt kažką naujo, o ne vient DM video. ir va kas gavosi Kas anglu nemoka tai gal lievai atrodys HD 1080p Geoffrey_Entwistle Deivis_Rhino Ivanas 11 kiti 14 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 5, 2015 Žiauriai gerai čia susuktas filmukas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Shadow 1 Parašė Vasaris 6, 2015 Gražios modifikacijos man labai video tavo O ir šiaip kai anglų suprantu tai geras filmukas Ir iš kur įgarsinimas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Vasaris 6, 2015 geras wideo, gerai sugalvota ir gerai sumontuotas, metu rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 6, 2015 Matosi įdėta darbo, šaunuolis, tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 6, 2015 Patiko žiurėti video daugiau tokiu video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ada_Jurkutaitis 41 Parašė Vasaris 6, 2015 *cenzūra* :DD marozai rajonėlio, be to modai visai geri Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Kovas 8, 2015 Hah, prajuokinai tu mane, galvoji nesuprasiu jog čia ne tavo? kai pats žaidžiu rp tai patikėk manes neatgausi, galiu dar ir orginala surast tau ir įrodyt kaip tu kopijuoji. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Kovas 8, 2015 Jai pats dariai tai mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Kovas 8, 2015 Kad čia net ne tavo tas video, kokio LSRP padarytas tik parsisiuntiai ir i savo kanala įdėjai - graudu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J_Young 5 Parašė Kovas 8, 2015 Gražios modifikacijos man labai video tavo O ir šiaip kai anglų suprantu tai geras filmukas Ir iš kur įgarsinimas? Įrašas buvo iš gangsterių gyvenimo, kaip šneka apie savo turfus. - peace ne tavo vid ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 16, 2015 (redaguota) Debilai? sako ne mano dawaj suraskit ''orginala''. Garso irašas tai jo iš dokumencijos ištrauktas, bet visa kita pats filmavau ir montavau. Net pagal modus iškitu mano video matosi kad mano. daunai Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Kovas 17, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 16, 2015 va dar screenshotas orginalus kur ant 0:18sec per video yra. Pirma faktus žinokit tada sakykit kad ne mano asilai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Kovas 16, 2015 Na darbas tikrai šaunus. Gaila, kad tu jį kopijuoji, o ne pats bandai kažka kurti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 16, 2015 (redaguota) Na darbas tikrai šaunus. Gaila, kad tu jį kopijuoji, o ne pats bandai kažka kurti. ktu *cenzūra* ka aš kopijavau ?:dd žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Kovas 18, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J_Young 5 Parašė Kovas 18, 2015 Tai tada iš kokio čia documentary stovi tas įrašas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Kovas 18, 2015 omg srsly? pasijungi kokį ganglandą, įpisi biški modų, garso takelis iš ganglando, ir tiesiog porą kadrų paimi.:DDd izi pizi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 18, 2015 Tai tada iš kokio čia documentary stovi tas įrašas? Gangland. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Kovas 18, 2015 Hah, prajuokinai tu mane, galvoji nesuprasiu jog čia ne tavo? kai pats žaidžiu rp tai patikėk manes neatgausi, galiu dar ir orginala surast tau ir įrodyt kaip tu kopijuoji. Tu pats juokini kurdamas savo 'Gaujos istoriją' pas tave patį yra video paiimti iš Blake'Jeferson nesakau, kad visi bet mačiau vieną ar tai du.. Antrą norėčiau pamatyt kaip tu žaidi RP serveryje kimarindamas GRP forume, ir be abėjo originalą kurį tu ale tai rast žadi.. Mldc Stiflaaa kaip visada gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J_Young 5 Parašė Kovas 24, 2015 Gangland. Ganglando, tai ganglando iš kurio bloods, crips or somthin' ir duok grynai tuos pavyždžius įrašu kur kalba ant tų sec. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 24, 2015 Ganglando, tai ganglando iš kurio bloods, crips or somthin' ir duok grynai tuos pavyždžius įrašu kur kalba ant tų sec. *cenzūra* tau jie ? ir gangland hoovers. irašyk ir rasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J_Young 5 Parašė Kovas 24, 2015 *cenzūra* tau jie ? ir gangland hoovers. irašyk ir rasi. ;ddddddd busteeeedd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 25, 2015 ;ddddddd busteeeedd ka tu čia nusišneki vafli? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J_Young 5 Parašė Kovas 25, 2015 ka tu čia nusišneki vafli? ką *cenzūra*, nusišneku kad tu *cenzūra* atvičiaju ne tavo ;] tu išvardink apie ką čia šneka ir bus kalba, ir vapše tada kaip padarei kaip ten šunis puola viens ant kito? ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Kovas 26, 2015 ką *cenzūra*, nusišneku kad tu *cenzūra* atvičiaju ne tavo ;] tu išvardink apie ką čia šneka ir bus kalba, ir vapše tada kaip padarei kaip ten šunis puola viens ant kito? ;] Jei pats nemoki tai nereiškia kad aš nemoku ir kad nupisau video, *cenzūra* tipo neturiu ka veikt ir vogt kitu video ir idėt i savo kanala... Youtube iškart pagautu ir ištrintu ta video ir man suspendą duotu. Ir tikrai dabar nežadu klausytis 10 kartu kad tau išverst apie ka kalba. Ir pasigoogling šuniu moda ir rasi. va tas orginalas ganglandas iškur ištraukiau iraša ir pagal ka dariau. pasakiau kaip video vadinasi tai pats negalejai susirast ar nemoki youtube naudotis ? https://www.youtube.com/watch?v=yLsZIzfFeEE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose