Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Zygis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Mašina su čytais sutaisė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Zygis 27 Parašė Gruodis 27, 2015 Na, sakykim, kad tai reiktų priskirti čytinimui. Bet aš naudoju modą, o ne čytą. T. y. Mobile Transfender. Jo pagalba aš galiu užsitiuninguoti automobilį, tačiau tai matau tik aš ir iki išlipimo iš jos. šįkart, matyt, pasibugino spalva ir automobilis susitaisė kažkokios magijos pagalba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 27, 2015 Na, sakykim, kad tai reiktų priskirti čytinimui. Bet aš naudoju modą, o ne čytą. T. y. Mobile Transfender. Jo pagalba aš galiu užsitiuninguoti automobilį, tačiau tai matau tik aš ir iki išlipimo iš jos. šįkart, matyt, pasibugino spalva ir automobilis susitaisė kažkokios magijos pagalba. Man neįdomu ką tu naudoji . Video pateiktas kuriame be jokių privilegijų sutaisai mašiną už tai ir buvai užblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Gruodis 27, 2015 atsiprasau jog rasau bet ce papildomas irodimas , sice matos jog jis fix masina be privalegiju Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Gruodis 27, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose