Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prisistatau Eris_Balex

Eris_Balex

Rekomenduojamas pranešimas

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Eris_Balex

*Jūsų Vardas realybėje : Erikas

*Jūsų amžius : 19 metų

*Miestas iš kurio esate : Kybartai

*Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: braske134, FB: Erikas Baliūnas

*Jūsų charakterio bruožai : Mano charakterio bruožai.. Na, esu greitai mokantis srityse, kuriose nenutuokiu kaip kas turi būti atliekama, bet turint noro ir parodžius kaip reikia atlikti vienokį ar kitokį veiksmą, greitai to išmokstu, esu iš tiesų draugiškas ir mandagus žmogus, neesu nei kiek pasikėlęs ar kaip nors kitaip skirstantis žmones į vienokius ar kitokius "sluoksnius", mėgstu pabendrauti, pajuokauti, bei mėgstu padėti tiek žaidime, tiek gyvenime. Tiek trumpai apie mano charakterį, o daugiau apie jį sužinoti galit pabendrave tiesiog ar TS programėlėje ar serveryje.

*Jūsų pomėgiai : Pomėgiai tai tokie, jog tikriausiai mėgstu iš tiesų dirbti, nes kadangi gyvenu vienas, žinau ką reiškia užsidirbti ir kam reikia užsidirbti, tai toks mano galbūt pagrindinis ir keistas Jums pomėgis, bet jis yra toks, koks yra, na, ir žinoma, mėgstu pažaisti SAMP'ą, nes manau tai bent jau man yra įdomiausias žaidimas pastaruoju metu, nes čia vyrauja ir bendravimas ir veiksmas, ir pats veiksmas nėra kaip kituose žaidimuose vientisinis, kur pavyzdžiui visada reikia šaudyti ką nors ar lenktyniauti, o čia gali daug daugiau ir įvairiau žaisti, bei iš patirties kiek galiu pasakyti bendrauti su įvairiais žmonėmis, kas man asmeniškai irgi labai smagu. O daugiau pomėgių lyg ir neturiu kol kas.. Na, kai mokinausi mėgau pažaisti ir žaidžiau krepšinį, nes gan aukštas esu vaikinas, taip pat mėgau ir sportavau ant turnikų (skersinio)

*Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Tikriausiai krepšinis

*Ar turite merginą/vaikiną? : Turiu, merginą.

*Ar turite brolių arba seserų?  : Turiu, sesutę.

*Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Neturiu

*Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš draugų, su kuriais žaidžiau ankstesniame projekte ir jie persikėlė į šį. Kadangi buvo patys geriausi žmonės ir jie persikėlė į čia, aš jau kuris laikas žinojau, jog ir aš čia atkeliausiu, nes kaip ir minėjau, jie buvo ir yra patys geriausi ir jiems išėjus tiesiog smarkiai krito noras ten pasilikti

*Ko siekiate realiame pasaulyje? : "realiam pasaulyje" įdomiai kaip čia. Siekiu realių ir būtiniausių dalykų. Pirmiausiai susirasti darbą, kurį jau maždaug esu susiradęs na ir tiesiog dirbti, užsidirbti pinigų, toliau nusipirkti būtą, dar toliau mašiną ir toliau įvairių buitinių daiktų, bet svarbiausiai dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti

*Ko siekiate mūsų serveryje? : Praleisti gerai laiką, susipažinti su kuo daugiau žaidėjų, bei jiems padėti

*Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Susitikimas su savo draugais su kuriais žaidžiau ankstesniame projekte ir tiesiog pamatymas šio serverio pačio, šio serverio skripto darbus, bei mapp'inimo darbus kurie pagal mane yra iš tikrųjų išskirtiniai, bei labai patrauklūs ir įdomūs.

*Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] :


Daugiau nuotraukų nuėja į FB pamatyti galit.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jau metai kaip tą patį avarčiką naudoji, nesinori pasikeist? :D

 

Sveikas eri, tikiuos ateisi su visa hebra čia žaist.

puse chebros jau yra,liko dar koke 15 :D :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

\sveikas, malonu susipažinti. Vakar buvom viena kart susitikę, gan pasirodei malonus žaidėjas. Tai palinkėsiu ko geriausio čia siekti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.