Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Martis_Baltas

Martis_Baltas

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Martis_Baltas


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Šiandien pradėjau žaisti jusų serveryje ir jis man labai patiko.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ SA-MP žaidžiu jau 4-5 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : SuperGames.lt


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Dėl to kad labai patinka šita San Andres vieta + labai įdomus darbai.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Visai patiko kad gali gauti pinigų tai kaikur per mažai laiko davėt ir su ./autopilotas gavau tik silver.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Labiausiai patiko Ūkininkų darbas nes gali rinktis 2 dalykus ką daryti ir manau jis yra vienas iš pelningausių .


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ji pakankamai toli bet kai duodate naujokam nemokamą mašiną tai buvo 1 2 ją rasti.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip visada jį naudoju kadangi dar žalias esu..


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Labai dažnai darbo mašinas vogia kai prikrauni ją pvz medžio, kartais dmina mieste. Bet dar pats stirpiai nesusiduriau.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Nea buvo lengva rasti įpač patinka dviračių nuoma.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Pagalba labai greita ir tos pagalbos labai daug DIDELIS +


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko . +R3P Direktoriams.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas labai aišku.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nežinau kolkas dar serveryje jokių minusų neradau bet aišku neabejoju kad jų yra. Juk nieko nėra tobulo.


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.