Josh_Weed 6 Parašė Gruodis 29, 2015 ------------------------------------------------------------------------ Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė : Josh_Weed Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Ethan_Taylor Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : mane apgavo su tdeze labai prasau padekit atlyginkit žala http://imgur.com/a/bBTyD *Žaidėjai, kurie užsiiminės aferomis (apgavystes ir kt.), neteks savo žaidimo vartotojo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 29, 2015 Labas vakaras, mielas zaidejau jusu zodziai Taip ir nesuprantu kodel jus nenusiperkat savo 21.500eur transporto priemones Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_Weed 6 Parašė Gruodis 29, 2015 Labas vakaras, mielas zaidejau jusu zodziai pirmas dalykas as sakiau kad uz lieva tune moku 10k labai atsiprasau bet tikrai taip sakiau tik ft neturiu o antras dalykas as nesakiau kad uz 21000eur. nupirksiu kaip tu siuliai as turejau omeny maziau o kai tu pasiuliai kosmine kaina ir kai as atsisakiau tu dar pasakiai kad man pamirst ta masina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 29, 2015 pirmas dalykas as sakiau kad uz lieva tune moku 10k labai atsiprasau bet tikrai taip sakiau tik ft neturiu o antras dalykas as nesakiau kad uz 21000eur. nupirksiu kaip tu siuliai as turejau omeny maziau o kai tu pasiuliai kosmine kaina ir kai as atsisakiau tu dar pasakiai kad man pamirst ta masina. Kaip man užpiso tokie vaikai kaip tu tu nėt nejauti.... Prašo /Tdezes moka 20k padarai Tune pasiulai nuprikti masina uz ta kaina neperka tai jus apsispreskit ! Arba grazinkit man 250krd arba jis duoda man 20k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_Weed 6 Parašė Gruodis 29, 2015 Kaip man užpiso tokie vaikai kaip tu tu nėt nejauti.... Prašo /Tdezes moka 20k padarai Tune pasiulai nuprikti masina uz ta kaina neperka tai jus apsispreskit ! Arba grazinkit man 250krd arba jis duoda man 20k sjp. nesikeik nes pats kaltas kad padariai bloga tunedeze nieks taves neverte as klausiau visu kas parduoda tdeze as neieskojau tokiu kaip tu apgaviku kurie atims is manes glendale masina ir iki siol as toi masinoj glendale buvau nupirkes gal kokes 3tunedezes is kitu zaideju ir nieko neapgavau o tu matai jau kitoks ir tau reike daugiau moket + dar tas tune yra ziauriai lievas... as galiu ft numest kaip is kitu pirkau tdezes ir nebuvo jokiu rupesciu o jai netikesi mano ft galesi ju paciu pasiklaust.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 29, 2015 sjp. nesikeik nes pats kaltas kad padariai bloga tunedeze nieks taves neverte as klausiau visu kas parduoda tdeze as neieskojau tokiu kaip tu apgaviku kurie atims is manes glendale masina ir iki siol as toi masinoj glendale buvau nupirkes gal kokes 3tunedezes is kitu zaideju ir nieko neapgavau o tu matai jau kitoks ir tau reike daugiau moket + dar tas tune yra ziauriai lievas... as galiu ft numest kaip is kitu pirkau tdezes ir nebuvo jokiu rupesciu o jai netikesi mano ft galesi ju paciu pasiklaust.. Čiuvakas biški nušineki... Tune darosi random ne aš ja darau kaina ne kosmine o tokia kokia parasete ntr 21k. Pasiuliau nepirkot, paskui pradejo rasyt kad kita tune padaryti padaryciau bet jeigu gausiu 21k Ačiū už suprantiguma viso gero lauksiu serve iki 01:30 pinigu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_Weed 6 Parašė Gruodis 29, 2015 Čiuvakas biški nušineki... Tune darosi random ne aš ja darau kaina ne kosmine o tokia kokia parasete ntr 21k. Pasiuliau nepirkot, paskui pradejo rasyt kad kita tune padaryti padaryciau bet jeigu gausiu 21k Ačiū už suprantiguma viso gero lauksiu serve iki 01:30 pinigu nusisneku?? tune pagal mane yra atsiprasant su***as.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 29, 2015 nusisneku?? tune pagal mane yra atsiprasant su***as.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_Weed 6 Parašė Gruodis 29, 2015 man nereik jokios naujos tune as (sakiau uz lieva tune moku 10k ir taskas......................................... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 29, 2015 man nereik jokios naujos tune as (sakiau uz lieva tune moku 10k ir taskas......................................... Aš tau sakau esi laisvas ! laisvas ko dar nesupratai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Gruodis 29, 2015 amm viskas tuom, ir pasakyta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josh_Weed 6 Parašė Gruodis 29, 2015 amm viskas tuom, ir pasakyta atsipisk?? gal pats noretum ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 30, 2015 Nesumokėjai tokios sumos, kurios prašė tune dėžės savininkas, todėl jis turi teisę tau neatiduoti transporto kol jam nesumokėsi. Koks tune atsiranda ant mašinis - niekas nežino, todėl panaudota dėžė turi turėti pastovią kainą, kuri nekistų blogo arba gero tune atveju. Tema rakinama. Ethan_Taylor 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose