Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 30, 2015 Tai vat iškilo man tokia problema įsirašiau enb, nežinau ar blogai įsirašiau ar enb per daug apkrovė mano pc, bet pradėjo crashint, ištryniau viską, absoliučiai viską, documents failus, per visus kompiuterio failus ieškojau gta sa liekanų viską išnaikinau, persirašiau gta ir toliau crashina. Kaip viskas dabar vykstas: Įsijungiu SA:MP Prisijungiu į betkurį serverį Įsijungia SA:MP loading screen'as Krauna iki kokių 80 % ir išcrashina Ką daryti? Už pagalbą galėsiu atsilyginti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carl_Moreti 13 Parašė Gruodis 30, 2015 iš kažkokio šhudino web'o gta siunteis iš kokiu siunteis? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 30, 2015 Nu jeigu viską pravaliai,tai pabandyk dar kartą ištrinti gta ir rr pc daryk,per naujo įjunk ir turėtų veikti,būna tokių dalykų. Jeigu tai nutiko šiandien. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Zagnum� 11 Parašė Gruodis 30, 2015 Gal iš program files ne viską ištrynei? Nes tas pats šh buvo man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Lightz 6 Parašė Gruodis 30, 2015 Visą GTA direktoriją, perkelk iš vieno disko į kitą, taip pakeisdamas jos buvimo vietą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 30, 2015 Per registrus irgi ištrynei viską ? windows key + R > regedit susirask gta failus ir trink lauk, jei dar neištrynei čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 30, 2015 Rašyk į kitą hard'ą .Ištrink Gta_Set failiuką ar koks jis ten yra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Gruodis 30, 2015 Geriausias būdas daryk 'recovery' diską valyk laukan visus failus, žinoma prarasi viską jei neišsisaugosi į kita laikmeną t.y. flashiuką. Tik darant tai, ištrink viską iš disko C:/ ir D:/. O tada įsirašyk žaidimus kokius nori ir nebecrashins. Nes atstatysi visus parametrus, visą kompiuterį į gamyklinius nustatymus. Sėkmės, pasidarant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 30, 2015 Jau esu bandęs perašyk žaidimą į kitą hardą, tuo metu padėjo, dabar jau abudu išbandyti ir nebeveikia. Vis gta.set, taip toliau buvo ištrinti, sakau, viską esu pašalinęs kas buvo susiję su gta sa. O siunčiausi manau iš TPB ar dar kažkur jau senokai. Niekas dar neišspręsta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carl_Moreti 13 Parašė Gruodis 30, 2015 Jau esu bandęs perašyk žaidimą į kitą hardą, tuo metu padėjo, dabar jau abudu išbandyti ir nebeveikia. Vis gta.set, taip toliau buvo ištrinti, sakau, viską esu pašalinęs kas buvo susiję su gta sa. O siunčiausi manau iš TPB ar dar kažkur jau senokai. Niekas dar neišspręsta. iš kur gta siunteis ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 30, 2015 iš kur gta siunteis ? TPB - https://thepiratebay.se/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 30, 2015 Sita gta naudoju ir viskas veikia, http://www.ewar.lt/downloads/gta-san-andreas-install-be-modu-gta-sa/gal tu dar isirasyk anti crasha Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Gruodis 30, 2015 kita gta bandei? Anti crasha bandei? Enb raseisi per instala ar sumetei tiesiog failus? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Gruodis 30, 2015 Ištrynk viską iš šiukšledežės kas susije su SAMP, sukurk naują folderį GTA, pabandyk gal kitokį atsisiųsk. Beje kaip ištryni GTA, ir nori įrašyt naują patarčiau pc rr padaryt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 30, 2015 Susitvarkiau, visiems, kam gali kažkada iškilti tokia problema Fix - Nusipirkt GTA SA už 2 €, sutaupyt dieną nesamoningų perašimų ir trinimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Sausis 2, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose