Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 30, 2015 Grafikos darbų anketa:Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Mantas_JamesonKeli komentarai apie darbus: Imkit.Grafikos darbai (min. 2): __________________________________________________________________________________________ V2 iš karto 20 avatarų! V3 dar +20 avatarų! 5 like - atnaujinimas, juk nėra taip sunku paspaust "Patinka" mygtuką. P.S. Nepatinka - eik lauk. Why_Not Marcus_Sullivan Logan_Wilson 19 kiti 22 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 30, 2015 V2 iš karto 20 avatarų! Laikinam toliau, dar turiu kišenėj stockų nemažai. Mode_Redbull Lucas'Crawford Shut_Down 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 30, 2015 Dar vienas atnaujinimas ! P.S. Kam įdomūs mano daromi avatarai, galite komentaruose parašyti savo siūlomos tematikos, pagal kurią atlikčiau avatarų. Jeigu viskas jums gerai, tad savo kišenėje turiu dar daug paveikslėlių. EDIT: pastebėjau, kad dauguma avatarų viršija leistiną dydį, tad tie kurie nemokat susimažinti - išsirenkat avatarą ir keliaujat į vieną iš GFX skilties grafikos parduotuvių, jums ten pigiai sumažins. Laikinam toliau, nesustojam! Visus laikus sumuoju į vieną, taprasme 5 patinka - nauja avatarų kolekcija, nesvarbu ant kurio pranešimo spausite. LENKAS Shut_Down Daumis_Jeremy 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Gruodis 30, 2015 P.S. Kam įdomūs mano daromi avatarai, galite komentaruose parašyti savo siūlomos tematikos, pagal kurią atlikčiau avatarų. Jeigu viskas jums gerai, tad savo kišenėje turiu dar daug paveikslėlių. Padaryk kažką kaip mano avataras su laikroduku, mačiau ir pas tave yra bet norėtųsi daugiau su tomis merginomis tai atsiprašant jau "dapise" tie avatarai. Mantas_Jameson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Linn 440 Parašė Gruodis 31, 2015 tikrai yra gerų! +rep o dėl to viršijimo dydžio, tai saugok .gif formatu ;33 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logan_Wilson 999 Parašė Gruodis 31, 2015 Šaunus avatarai, kelis pasiėmiau į kolekciją, spaudžiu žalią ir sėkmės toliau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 31, 2015 tikrai yra gerų! +rep o dėl to viršijimo dydžio, tai saugok .gif formatu ;33 Šaunus avatarai, kelis pasiėmiau į kolekciją, spaudžiu žalią ir sėkmės toliau kuriant. Dėkoju už gerus žodžius rebiatos, darysiu tuoj pat dar vieną atnaujinimą. Su futbolu ir krepšiniu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 31, 2015 Taigi, šį kartą +45 avatarų! \ P.S. Negaliu įkelti į pagrindinį pranešimą, nes nebetelpa tiek paveikslėlių. Laikinam, naudojam! Mrs Nobody Joshua Murphy Marcus_Sullivan 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Twix_Nike 11 Parašė Gruodis 31, 2015 spaudziu Like ir pora paiimsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Gruodis 31, 2015 Taigi, šį kartą +45 avatarų! \ P.S. Negaliu įkelti į pagrindinį pranešimą, nes nebetelpa tiek paveikslėlių. Laikinam, naudojam! Senesnių stockų turbūt rast negalėjai šiaip visai nieko tokie avarčikai, bet repo negausi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Gruodis 31, 2015 Senesnių stockų turbūt rast negalėjai šiaip visai nieko tokie avarčikai, bet repo negausi Oj velnias esi, nebeužmesiu tau repų irgi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 1, 2016 O,laabai gražių avatarų radau,pasiimsiu. Gal kada panaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Sausis 1, 2016 Yra gerų , bet dauguma matytų , +rep už pastangas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Sausis 1, 2016 Avatarai tikrai tokie man prie širdies padaryk apvalių arba tokių, kaip aš užsidėjęs dabar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 2, 2016 Wow nors vienas dar 150x150 daro Jeigu galėtum man asmeniškai padaryt, parašyk į pm Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 3, 2016 Basic tumblr avatarai. Nieko ypatingo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Sausis 13, 2016 Tema rakinama Priežastis - neaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose