Ripe_Boo 17 Parašė Gruodis 30, 2015 Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:Ripe_Boo Keli komentarai apie darbus:1-asis darbas su naują programa Grafikos darbai (min. 2): Romero_Mafijoz Aron_Brook The~faster 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Romero_Mafijoz 5 Parašė Gruodis 30, 2015 Na nuotrauka sukurta itin gera man patiko sėkmės tobulėjant Ripe_Boo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ripe_Boo 17 Parašė Gruodis 30, 2015 Na nuotrauka sukurta itin gera man patiko sėkmės tobulėjant Ačiū už nuomonę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Gruodis 30, 2015 O ką aš galiu pasakyt ? Šiaip tai darbas banalus ,jei atvirai. Toks aštriais kampais ir kaip pirmas tai patikėk manim, matęs pirmų daug gražesnių. Tu nedaryk iš galvos kas papuola, Tu atsiversk YT, Google ir ieškok naujovių, pamokų visko visko ,kad pirmas darbas dar ilgai stovėtų Tavo darbų aplanke ,o ne po savaitės šiukšlinėje. Įvertinimas prastas, net nevertas "Patinka" mygtuko. Seni ,no shit, tobulėk ir būk kūrybingesnis, nenuleisk rankų gavęs savotiškos kritikos, o pasistenk labiau. Keep it up, šaunuolis ,kad bent bandai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 30, 2015 Prašau įkelti anketą ir antrą darbą arba tema bus rakinama. Turi 24h. Nacė ★ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Sausis 8, 2016 Tema rakinama Priežastis - nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose