James'Stephen 32 Parašė Sausis 2, 2016 Visai atsitiktinai užtikau šią dainą. Iš pradžių atrodė lieva,nes atliekama viskas smuiku,galvojau p* visa išklausysiu.. Ir ką.. Ant 1:30min viskas pasikeitė. Tad klausiu jūsų nuomonės kaip sugalvotas remixiukas su smuiku? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Kirmz 5 Parašė Sausis 2, 2016 Nesveikai patiko man.Visai nieko tokia rami dainelė įsirašysiu ačiū kad daliniesi su mumis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Sausis 2, 2016 Nesveikai patiko man.Visai nieko tokia rami dainelė įsirašysiu ačiū kad daliniesi su mumis. Prašom ir man visai patiko tokia dainele Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ripe_Boo 17 Parašė Sausis 2, 2016 (redaguota) Visai nieko tokia Žaidėjas yra baudžiamas už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Vasaris 22, 2016 Egidijus_Bumeris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Sausis 20, 2016 Tema rakinama. Priežastis: Nebeaktyvi, diskusijos nevyksta ilgiau kaip 7 dienas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose