James'Stephen 32 Parašė Sausis 2, 2016 Visai atsitiktinai užtikau šią dainą. Iš pradžių atrodė lieva,nes atliekama viskas smuiku,galvojau p* visa išklausysiu.. Ir ką.. Ant 1:30min viskas pasikeitė. Tad klausiu jūsų nuomonės kaip sugalvotas remixiukas su smuiku? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Kirmz 5 Parašė Sausis 2, 2016 Nesveikai patiko man.Visai nieko tokia rami dainelė įsirašysiu ačiū kad daliniesi su mumis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Sausis 2, 2016 Šią dieną 2016-01-02 į 21:22, Vycka_Kirmz rašė: Nesveikai patiko man.Visai nieko tokia rami dainelė įsirašysiu ačiū kad daliniesi su mumis. Prašom ir man visai patiko tokia dainele Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ripe_Boo 17 Parašė Sausis 2, 2016 (redaguota) Visai nieko tokia Žaidėjas yra baudžiamas už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Vasaris 22, 2016 Egidijus_Bumeris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Sausis 20, 2016 Tema rakinama. Priežastis: Nebeaktyvi, diskusijos nevyksta ilgiau kaip 7 dienas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose