Athelstan 13 Parašė Sausis 2, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pussy_Master • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti tokį dalyką gaujoms,kaip zonų grobimai.Tiesiog,paprastai paaiškinus gaujos turės kovoti dėl zonų ir pasiekti 100%.Gauja,kuri laimėjo zonos grobimą,gautų tam tikrą sumą į fondą,pvž: 5k. Zonos turėtų būti išsidėščiusios po kokį miestą,arčiausiai turbūt LV arba LS,kur tikrai nėra vietų į kurias žaidėjai lankosi. Ir padaryti ginklų pickupą,kuris skirtas būtų tik zonų grobimams.Ginklų pickupą sudaryti galėtų šie ginklai, pvž: Deagle,AK,Shotgun,Uzi. Zonų grobimų sistema yra serveriuose,kaip rl* ar snarglyne,bet įdomu būtų turėti šį dalyką ir šitame serveryje.Idėja truputį pakeista,kad nekopijuota būtų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gaujoms labiau atsiras veiklos,bus įdomiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Išsakykite savo nuomonę,ar prieš,ar už.Atsiprašau,kad nelabai aiškiai išdėščiau idėją,bet manau suprasit ir dadėsit savų minčių į šią idėją. Dvl Gang Why_Not Skrajojantis_Olandas 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Sausis 2, 2016 Aš esu didelis už,nes per paprasta GTA yra idėta šia sistema,būtų įdomiau gaujoms Dash Berlin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dash Berlin 155 Parašė Sausis 2, 2016 Už . būtu įdomus veiksmas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Sausis 2, 2016 Aš tai pat už ,vien dėl to jog padidėtu veiklos gaujos nariams ir būtų žymiai įdomiau būti gaujoj! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Why_Not 16 Parašė Sausis 2, 2016 Bet reikia sukurti naujas gaujas(TheBallas ir GroveStreet),o ne Nortenas ir Surenas,nes kiek supratau nori šitom gaujom padaryti veiksmo.Aš dedu didelį už,nors ir dauguma serverių yra tos zonos,tačiau būtų labai įdomu pakovoti zonose ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micro_Cloth 509 Parašė Sausis 2, 2016 Naaah, zonos sf servuose būna visad. Nebent , jeigu darant ką nors unikalaus , kad nebūtų taip kaip ir visur įmest dar vieną ar dvi gaujas, kad nebūtų 1v1. Arba įdėt tarkim vieną didelę zoną kur nors LV kur only brawl. Ir tarkim laikant tą zoną kapsėtų pinigų kaip iš kokio verslo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Sausis 2, 2016 Siaip is dalies esu uz, bet ir dabar manau gaujos turi tikrai nemazai veiklos :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 2, 2016 Už, bet kaip skaičiau Why_Not citatą, gaujų naujų kurti nereikia, Surenos ir Nortenos irgi gerai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Why_Not 16 Parašė Sausis 2, 2016 Siaip is dalies esu uz, bet ir dabar manau gaujos turi tikrai nemazai veiklos :/ Aš tai manyčiau reikia sukurti TheBallas ir GroveStreet.Galėtų padaryti,kad jie nesikištų į kitų 2 gaujų reikalus ir tiesiog tarpusavyje kariauti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Sausis 2, 2016 Už nors ir dabar gaujoms užtektinai veiklos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 2, 2016 O vyručiai Matau,kad nežaidėt nuo serverio pradžios,nes būtent tokia sistema ir buvo įvesta ankščiau,kodėl išemė nežinau,geras dalykas buvo. O ar grove ar ballas tai čia buvo pačių gaujų reikalas,koks jų gaujos pavadinimas bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 2, 2016 Aš tai manyčiau reikia sukurti TheBallas ir GroveStreet.Galėtų padaryti,kad jie nesikištų į kitų 2 gaujų reikalus ir tiesiog tarpusavyje kariauti. Mažiau nusišnekėk. Sutikčiau su zonomis LS mieste kaip kažkas rašė "only brawl", kapsėtų kapeikos į gaujos, kuriai tuo metu priklauso zona fondą, kad nebūtų vėjų zonos restartas tarkim 22val, kada ji niekam nepriklausytų, 8val gaujos galėtų vėl dėl jų kovoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Extazy_Narcotic 8 Parašė Sausis 2, 2016 Esu pilnai už, zonos tikrai įdomus dalykas pasišaudymui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Sausis 3, 2016 UŽ.Manau daugiau veiksmo būtu serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Guardian 1 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) Už, manau bus įdomiau. ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Skrajojantis_Olandas 1.154 Parašė Sausis 3, 2016 Tikrai uz. Butu ne tik daugiau veiksmo bet ir atgytu tiek gauju gyvenimas tiek kitu zaideju nes butu nebloga veikla serveriui. Nes dabar gaujiniai didziausia veiksma turi 19:00 kada veza paketus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) Aš už. ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Kiešauskas 4 Parašė Sausis 3, 2016 Tikrai už, bus daugiau veiksmo gaujoms! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dynomite_Dizzle 60 Parašė Sausis 3, 2016 paliūbomu kad už, tokių zonų yra ne vienam serve bet tai tikrai yra vienas idomiausių veiksmų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Rugsėjis 24, 2016 UZ Butu uz ka pakariaut:D. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Rugsėjis 24, 2016 As uz tikrai butu labai gerai ideja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Helm 2 Parašė Rugsėjis 26, 2016 Už, papildoma veikla gaujoms, o nauja veikla gaujoms manau tikrai praverstu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose