Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Apgavo su verslu bei butu. Atsakas su visais įrodymais.

Rokas_Anderson

Rekomenduojamas pranešimas

  • Jūsų Vardas_Pavardė : Rokas_Anderson

  • Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Augustas_Lietuva

Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Pradėsiu nuo to jog 2016.01.01 apie 21.00 paskelbiau žaidime skelbimų kontoroje jog parduodu butą. Žinoma iškart atsirado pirkėjas, tačiau jis nenorėjo pirkti - jis norėjo mainyti. Jo pasiūlymas buvo išties įdomus, Augustas_Lietuva man pasiūlė savo "Autoservisas" verslą, na o aš jam už jį butą su 15.000 valiutos serveryje. Aš žinoma sutikau, tačiau jis man teigė, jog yra kalėjime dar 20 minučių įkalintas, tai prašė palaukti kol išleis ir tik tuomet galės įvykti sandoris. Praėjus dvejom minutėm nuo jo pasakymo, jis man pasiūlė ateiti pakalbėti į "skype" programą, kurioje mes aptarėme kaip viskas vyks keitimo metu. Mes aptarėme jog jis man duos verslą, ir tik tuomet aš jam duosiu butą su 15.000 serverio valiutos. Abi pusės sutiko, tačiau likus 8-9 minutėm kol jis busi išleistas iš kalėjimo, jis man teigė jog jam pakilo žaidime "ping'as" todėl nebegali tęsti sandorio. Aš žinoma norėjau apsimainyti kuo greičiau, nes 2016.01.02 beveik visą dieną buvau išvykęs, todėl jeigu būtų Augustas dingęs - likčiau be verslo ir visų mainų. Aš jam visą tai paaiškinau, todėl jis man pasiūlė duoti savo vartotojo paskyra, kurioje aš pats pasidarysiu mainus, t.y į Rokas_Anderson bus pervestas verslas, na o į Augustas_Lietuva rankas bus duotas butas bei 15.000 serverio valiutos. Aš taipogi žinoma sutikau. Tuomet su draugo Šarūno pagalba visą tai atlikau, jam daviau savo paskyrą, o prie Augustas_Lietuva jungiausi pats. Mes viską apsikeitėme, o kaip įrodymą dar ir visą tai aprašiau jam į "skype" programą, ir jis parašė "ok". (Įrodymai: http://imgur.com/JZcJZ2I ir http://imgur.com/QKuCXMd ) Apie tai jog jis buvo man pasiūlęs keisti savo verslą ir mano butą bei 15.000 žaidimo valiutos aiškiai yra aprašyta duomenų bazėje, kuomet aš su juo rašinėjausi "/sms". Ačiū už dėmesį, laukiu atsakymo, jeigu ko nors nepaminėjau rašykit, visuomet paaiškinsiu. Ši tema buvo sukurta pagal šią temą, ji tėra atsakymas. (http://greenside.lt/index.php?/topic/17603-pavogtas-vartotojas-pavogta-vertyb%C4%97-pavogtas-verslas/ )

Redaguota Rokas_Anderson

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Butas randasi pagrindiniame miestelyje (spawn'e). Jo ID: 92. Daugiau informacijos apie jį tai, jog jis buvo pirktas kažkur 2015-12-27/28 dienomis (tikslios datos nepamenu). Pardavėjo v_p taipogi. Bet dabar pastebėjau jog tiek "Autoservisas" verslo savininkas bei mano butas atiteko: Aomine_Daiki. Taipogi radau informacijos iš ko pirkau verslą: Priviet_Kosmosy.

Redaguota Rokas_Anderson

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 ha taip tau ir reikia gal nors truputi nusileisi ant zemes kitus apgaudineji ,vagi cia tik elementari karma manua jam nieko nereikia grazinti...

 

 

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Sergej_Maslobojev

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.