Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 24, 2014 Pirmą kartą darau tokį darbeli žiauriai nekritikuokite. Emiliano_Mendoza 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emiliano_Mendoza 74 Parašė Gruodis 24, 2014 Kaip pirmas tai neblogas, sekmės toliau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Gruodis 24, 2014 Tikrai Kaip pirmas darbas gana gražus , sekmės . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 24, 2014 Normaliai galiu pasakyti. Toks mechaninis stilius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 24, 2014 Kaip pirmas darbas gražu sėkmės toliau tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Dabar žiūriu, kaškur matytas šitas ir pavadinimas, o kartais čia ne iš lmg ištraukiai? Nes dabar kaip tik nuėjau į lmg frm ir parašiau: kai nėra ką veikti naktį radau tokį patį ir iš tavęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 24, 2014 Hmm, tai kad bent nebutum keles jei pagal pmoka darai darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 24, 2014 Šeip man tai gražiai atrodo,bet jaučiu tu ji darei for fan 10/9 sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Gruodis 24, 2014 Man nepatiko gali tikrai geriau,tad sekmes tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 24, 2014 Na gražiai atrodo darbelis toks man asmmeniškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 24, 2014 na ką žinau, nei 5 nei 9.. Kažką galėjai padaryti jau kito, nes šitas nelabai, nelabai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Man nelabai, fonas per tamsus.. Paveikslėlį galėjai įdėti ir tada sumažinti Opacity, manau gražiau būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Kaip pirmas neblogas, daryk dieną, protas šviesesnis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 24, 2014 Dabar žiūriu, kaškur matytas šitas ir pavadinimas, o kartais čia ne iš lmg ištraukiai? Nes dabar kaip tik nuėjau į lmg frm ir parašiau: kai nėra ką veikti naktį radau tokį patį ir iš tavęs Nu tai ten mano darbas ir yra... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Gruodis 24, 2014 Kaip pirmas darbas, tai tikrai gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 26, 2014 Nieko čia įspūdingo nėra, galėjai bent rezoliuciją sumažinti ir bent savo v_p rašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 26, 2014 (redaguota) Gražu. Taip ir toliau. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Gruodis 27, 2014 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignis_Ltu 0 Parašė Gruodis 27, 2014 ahhh gerai as mokejau suri padaryt is zodziu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Užsidėjau ant planšetinio ekrano temos ;D Geras, sėkmės toliau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 mmm, šeip per puse ir nelabai ;/ Carlos_Riverry 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose