Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Erko_Wayne

Erko_Wayne

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Erko_Wayne
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo vakar dienos.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 5-6 metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Šaunus draugas pasiūlė aplankyti šį serverį.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na, draugas sakė, jog puikios sistemos, įdomūs darbai, ypač be pakvietimo ( Pabandęs, tikrai pritariau, nes darbai šaunūs ), taip pat draugai čia žaidžia, pamačiau labai daug senbuvių, tad manau labai smagu bus čia žaisti, todėl nusprendžiau žaisti čia.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Patiko labai,  nebuvo sunku, kadangi pamačiau beveik visą mapą šio serverio, pamačiau kokie mapp darbai, kokie darbai, tad visai patiko, o sunku tikrai nebuvo.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Na dirbau " Picininku " , bei " Medkirčių " kiek pamenu labiau, abu darbai labai patiko, kadangi yra ką veikti, Picerijoje gali prigaminti maistą, kaimišką, vegetarišką ir jį pardavinėti, labai smagu. Medkirčiuose taip pat smagu, nes gali pjauti medžius o paskui juos vešti į bazę ir gauni atlygi, labai smagu!

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na, stengiuosi kuo mažiau, nes noriu išmokti rasti vietas be /gps komandos, bet kartais tikrai prireikia.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kol kas ne, ir tikiuosi nenušaus be reikalo..

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, nebuvo sunku.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojausi šiandiena /padmins komandą, labai greitai atsako, labai šaunu, jog gaunu pagalbą iškart, padėjo labai.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Naudojausi tiek vakar, tiek šiandien, atsako per kelias sekundes, tad labai malonu.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Pakankamas ir aiškus.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau šiame serveryje yra ir taip viskas aišku, iš pat pradžiu viskas labai aiškiai paaiškinta, tuo labiau, jog adminai labai aktyvūs, padeda kuom tik gali, tad manau naujokams tikrai labai šaunu, ypač forume, kai galima gauti parama, užsidirbti papildomų pinigų. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.