Nico_Vercetti 8 Parašė Sausis 9, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dofkiuzz_Playzz • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na tiesiog prie sotumo pridėtų vandens stulpelį ir tiesiog jis pagyvintų žaidimą. Jei žmogus neišgertų vandens kaip ir alkio sistemoj jis mirštų arba tiesiai keliautų į ligoninę arba lauktų medikų pagalbos. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų žaidimą, biškutėli pasunkintų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Robertaz_Black 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Mario 8 Parašė Sausis 9, 2016 na šiaip tai taip, Be vandens žmogus greičiau mirtų negu be maisto.. Be vandens mes degraduotumem, gera šita įdėja. Spausčiau žalia bet kad limitas Dede_Linex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Sausis 9, 2016 Teisingai sakai, kad vanduo pagyvintu žaidimą. Aš už šitą įdėją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Sausis 9, 2016 Tikrai pritariu tavo pasiūlymui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PovilasC 1 Parašė Sausis 9, 2016 na šiaip tai taip, Be vandens žmogus greičiau mirtų negu be maisto.. Be vandens mes degraduotumem, gera šita įdėja. Spausčiau žalia bet kad limitas Dehidratuotumėme, o ne degraduotumėme :DD Į temą - Pritariu idėjai, bet iš kur tada to vandens gaut? Ignas_Mario 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Delius_Shishkin 14 Parašė Sausis 9, 2016 Prieš, manau nereikia, nelakstysi kas 5min atsigerti vandens. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 10, 2016 Aš esu už šią įdėją, tačiau ją įvedant reikėtų laipsninškai mažinti ir maisto naudojimą, kad valgymas nebūtų pagrindinė serverio žaidėjų problema. Taip pat tokiu atveju, kad ir kioskuose, turėtų atsirasti gėrimų produktai, kuriuos galima būti vartoti su komanda /gerimai ar kažkuo panašiai, na bet šitą idėją dar reikėtų patobulinti... Taip pat esu už šią įdėją, nes ji mažintų serverio ekonomiką, kas tikrai išeitų į naudą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Yolo 24 Parašė Sausis 10, 2016 Reiketu pagyvinti ideja Dash Berlin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dash Berlin 155 Parašė Sausis 10, 2016 (redaguota) Už ŽAidėjasgaunavieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Sausis 10, 2016 Manau gera įdėja, tačiau pakoreduot reikėtu ją į : Jeigu neišgeri vandens, greičiau alkis eina. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dofkiuzz_Playzz • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na tiesiog prie sotumo pridėtų vandens stulpelį ir tiesiog jis pagyvintų žaidimą. Jei žmogus neišgertų vandens kaip ir alkio sistemoj jis mirštų arba tiesiai keliautų į ligoninę arba lauktų medikų pagalbos. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų žaidimą, biškutėli pasunkintų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Yolo 24 Parašė Sausis 15, 2016 Uz kad grc alkis o ne kad mirtum Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 17, 2016 Už. Gera idėja, bet jei norėtum nusipirkti vandens kainuotų daugiau, nes reikėtų pirkti ir maistą ir vandenį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neida_Smile 5 Parašė Sausis 30, 2016 Na, už šią idėją aš esu prieš, kadangi ir taip pinigų trūkumas būna naujokams ir netik.. Tik pinigų švaistymas. PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 2, 2016 Nereikia apkrauti sistemos visokiais vandens stulpeliais. Užtenka ir maisto. Aš prieš šitai nsmn Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gezas 0 Parašė Vasaris 2, 2016 Aš už.Bet kaip atrodytu privarai prie nu pvz picerijos ir geri iš stulpo?Manyčiau žymiai patogiau būtu,kad kioskuose būtu imanoma nusipirkti.Pvz:Kolos,Pepsi,Gazuoto vandens.Arba tiesiog pristatyti gėrimų automatų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Vasaris 3, 2016 Vistiek vanduo kainuotų 20$ ir jo nusipirkt butu galima visuose miesteliuose, man asmeniškai nesudaro jokio sunkumo. Bet už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose