Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

[0.1.5.7] įdėja vipams

Rain_Gillera

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeJhony_Navara


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąMano pasiūlymas būtų VIP nariams padaryti 4 teleportus t.y. kiek vienas teleportas nukelia į skirtingą mietely. pvz.: /vt 1 (pgr.miestelis), /vt 2 (medikų miestelis), /vt 3 (policijos miestelis), /vt 4 (furistų miestelis, į visus teleportus galėtum nusikelti su mašina. 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Na visų pirma vipams būtų naujas privalumas- jie galėtų teleportuotis ir taip žmonės gal net daugiau pradėtų pirkti šį statusą. Jei dažniau pirktų šią privilegija - daugiau pinigų, jei daugiau pinigų- lengviau išlaikyti serverį jo savininkams :D logika :)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

nereik čia le le le,prieš rašydamas galėtum ir pagalvot. yra tokia nesamonė jau kitam serve,tai gal davai padarom tokį pasiūlymą,kad čytai būtų leidžiami? gi kitam serve taip yra,tai gal padarom?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, nenusišnekėk, čia tau ne freeroam'as. Užtenka ir admin'ų teleportų, ir taip mažėja taksi darbas bei dviračių nuomos pirkimas. Jei tokias idėjas pildys, tai šio serverio kokybė prastės kaip ir kitų, kurie tai padarė. :) Dėl išlaikymo, jei nesimato, pasižiūrėk, kiek žmonės turi administratorių, V.I.P narių ir kiek jie yra išleidę kreditų ant tune dėžių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jau kitame serveryje yra padaryta ši klaida. Teleportuotis vipai ir taip gali stotelėse. Su komandomis /vt vipai apsunkins visiems darbus, o ypač policininkams. Aš esu 100% PRIEŚ šią įdėją.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu prieš taip pat, nes man tuo ir įdomu čia, kad neina teleportuotis, daugiau bendravimo su tarkim taksistais ar su administratoriais, draugais, bendradarbiais, kai reikia kur nors nusigauti, o pats to padaryti neišgali.

Taip pat, kokie dauguma jūsų čia komentavusių yra nemandagūs, kad baisu. Kažkur rašė "dėl tokių pasiūlymų prastėja serveris" . Dieve, čia tik, TIK žaidėjo pasiūlymas. Jis nėra įgyvendintas dar ir vargu ar bus. Kaip tik reikia džiaugtis, kad kažkas kažką siūlo. Gi ne blogo nori, kad ir kokie tie pasiūlymai bebūtų. Tai reikia suprasti ir smarkiai į tai atsižvelgti, o jūs ką darot? Užsipuolat iš karto. Mandagumo, bei supratimo daugiau. Patys tokiu požiūriu galit tik pakenkti serveriui, o ne žaidėjas, kuris bent kažką mėgina pasiūlyti. Taip pat, dar skaičiau, kad rašė "jeigu šitą dalyką leisti serveryje, tai gal ir čytus leisti?" Chill out. Tarp čytų ir serverio leidžiamų teleportų yra skirtumas. Gi ir taip teleportai iš autobusų stotelių vyksta, tai labai didelio skirtumo nėra, kad kas 5 ar 2min. žaidėjas iš bet kur galėtų teleportuotis į miestelius, bet žinoma, kaip ir minėjau, man prie širdies labiau teleportai iš stotelių. Ir dar, paskutinis pastebėjimas manau, dėl pabėgimo nuo policijos kažkas užsiminė, tai jeigu ši idėja būtų įgyvendinta, tai kai esi gaudomas, sekamas policininko, teleportai būtų draudžiami, kaip šiuo metu tarkim negalima pasigydyti mašinos, kai esi sekamas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nelabai ir reik tų teleportų, šiaip įdomiau be jų, taxistams daugiau darbo, ir apskritai miesteliai nėra toli vienas nuo kito tai ir davažiuot galimą, bet vienas pliuas yra kad kai su mąšina apsiverti tai išsitelint gali, bet beto galėtu koke komanda būti kad atverstu mąšina ten kad ir kas 5min

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.